RAB Endura Flex Black

RAB Endura Flex Black

Op voorraad
€ 49,90
Inclusief belasting Direct leverbaar

Bij bestelling van dit product ontvang je 4 matchpoints. Deze matchpoints zijn goed voor € 1,20 korting bij een volgende bestelling.

Aantal Prijs U bespaart
2 € 39,90 Tot € 20,00

De Rab Endura Flex biedt een ongekende hoeveelheid flexibiliteit en speelgevoel op het gebied van monofilament snaren. Daarnaast is de Endura Flex buitengewoon duurzaam. Endura Flex is een uitstekende keuze voor spelers die een snaar met veel gevoel zoeken maar ook voor spelers die veel controle en duurzaamheid willen.

Dikte
  • 1.23mm
2 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

RAB Endura Flex Coil

De Rab Endura Flex biedt een ongekende hoeveelheid flexibiliteit en speelgevoel op het gebied van monofilament snaren. Daarnaast is de Endura Flex buitengewoon duurzaam.

Endura Flex is een uitstekende keuze voor spelers die een snaar met veel gevoel zoeken maar ook voor spelers die veel controle en duurzaamheid willen.

Zeer geschikt voor lengte snaar bij Hybrid bespannen met  Endura Feel Feel, Texflex Premium of Sensor Fibre als breedte snaar.

Lengte:200m
Kleur: zwart
Dikte:  1.23mm

Merk
RAB
Kleur
Zwart
Snaarverpakking
Rol (Coil)
Constructie
Mono
Snaardikte (in mm)
1.23mm
Adviesprijs
€ 99,95
RAC003
2 Items
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken