Novomatch Cracker Gold

Novomatch Cracker Gold

Op voorraad
€ 6,90
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
5 € 5,90 Tot € 5,00

De Novomatch Cracker 1.30mm is een hoogwaardige synthetic gut snaar met veel elasticiteit en gevoel. De extra kevlar vezels, die om de kern zijn gewikkeld, zorgen voor een toename in power, duurzaamheid en excellente spanningsstabiliteit. De kevlar vezels maken een krakend geluid tijdens het aantrekken van de snaar tijdens het bespannen; vandaar dat deze snaar CRACKER wordt genoemd. De Novomatch Cracker 1.30mm is geschikt voor spelers die zoeken naar levendige snaar met veel power vanwege een hoge elasticiteit. Door de kevlar mantel heeft deze snaar een goede duurzaamheid. De vaste kern zorgt voor stabiliteit en goede controle eigenschappen.

Dikte
  • 1.30mm
100 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Novomatch Cracker 1.30mm

De Novomatch Cracker 1.30mm is een hoogwaardige synthetic gut snaar met veel elasticiteit en gevoel.
De extra kevlar vezels, die om de kern zijn gewikkeld, zorgen voor een toename in power, duurzaamheid en excellente spanningsstabiliteit.
De kevlar vezels maken een krakend geluid tijdens het aantrekken van de snaar tijdens het bespannen; vandaar dat deze snaar CRACKER wordt genoemd.


Eigenschappen:
De Novomatch Cracker 1.30mm is geschikt voor spelers die zoeken naar levendige snaar met veel power vanwege een hoge elasticiteit. Door de kevlar mantel heeft deze snaar een goede duurzaamheid. De vaste kern zorgt voor stabiliteit en goede controle eigenschappen.
 

Constructie:
Sterke co-polymeer kern met daarover heen gedraaid een laag treksterke co-polymeer monofilamenten. Daarnaast zijn er twee lagen met Du Pont kevlar vezels gedraaid om de centrale kern. Toch liever meerdere tennisrackets bespannen? Novomatch Cracker 1.35 is er ook op rol.


Kleur: gold
Lengte: 12m
Dikte: 1.30mm.

Productdetails

Merk
Novomatch
Kleur
Goud
Snaarverpakking
Set (12M)
Constructie
Nylon/Synthetic
Snaardikte (in mm)
1.30mm
Adviesprijs
€ 6,95
NOS161331130
100 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken