Novomatch Duratech Synthetic Gut Goud

Novomatch Duratech Synthetic Gut Goud

Op voorraad
€ 69,90
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 59,90 Tot € 20,00

De Novomatch Duratech Syn Gut is een echte topper op snaren gebied. Biedt enorm veel comfort en geeft optimale controle. Daarnaast is het gemakkelijk bespannen en de snaar speelt voortreffelijk! Doordat tussen de lagen een Duratech ® fiber verwerkt is, heeft deze snaar een goede duurzaamheid! Door toevoeging van aramide ligt de breeksterkte hoger dan bij een 'ongewapende' snaar. Liever eerst één bespanning proberen? KCtennis heeft ook Novomatch Duratech SynGut 1.32mm set tennissnaren.

Dikte
  • 1.32mm
69 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Novomatch Duratech Synthetic Gut Goud

De Novomatch Duratech SynGut is een echte topper op snaren gebied. Biedt enorm veel comfort en geeft optimale controle. Daarnaast is het gemakkelijk bespannen en de snaar speelt voortreffelijk! Doordat tussen de lagen een Duratech ® fiber verwerkt is, heeft deze snaar een goede duurzaamheid! Door toevoeging van aramide ligt de breeksterkte hoger dan bij een 'ongewapende' snaar.

Eigenschappen:
Novomatch Duratech Syn gut is een hoogwaardige syntheticgut snaar met veel elasticiteit en gevoel. De Dynatech vezels, die om de kern zijn gewikkeld, zorgen voor een toename in power. De Dupont vezels zorgen voor veel comfort en touch. De duracout coating zorgt voor goede duurzaamheid.

Constructie:
Multifilament DynaTech strengen omwikkelen een zeer gevoelige kern. de buitenste laag bestaat uit Dupont Nylon strengen. Dit geheel is samengeperst en wordt beschermd met een Duracout 6 coating.

Kleur: gold
Lengte: 200m
Dikte: 1.32mm.

Productdetails

Merk
Novomatch
Kleur
Goud
Snaarverpakking
Rol (Coil)
Constructie
Nylon/Synthetic
Snaardikte (in mm)
1.32mm
Adviesprijs
€ 89,00
NOC16181
69 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken