Novomatch Blitz

Novomatch Blitz

Op voorraad
€ 59,90
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 49,90 Tot € 20,00

De Novomatch BLITZ is de absolute top in high-performance synthetic gut snaren. Deze snaar is opgebouwd uit een duurzame COG kern en co-polymeer buitenlaag met veel strengen die zorgen voor buitengewoon veel veerkracht en een goede spanningsstabiliteit. De slijtvaste mantel en de veelvoudige thermische aanpassingen tijdens het productie proces zorgen voor een hoge spanningsstabiliteit. De Novomatch BLITZ heeft door zijn hoge elasticiteit een enorme balversnelling en bijzonder veel comfort. Deze snaar is een allround topper die zowel voor recreanten als door wedstrijdspelers wordt gekozen. (wordt door veel goede wedstrijdspelers als hybride breedte snaar ingezet). Liever eerst één bespanning proberen? KCtennis heeft ook Novomatch Blitz set tennissnaren.

Dikte
  • 1.30mm
  • 1.35mm
18 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Novomatch BLITZ

De Novomatch BLITZ is de absolute top in high-performance synthetic gut snaren. Deze snaar is opgebouwd uit een duurzame COG kern en co-polymeer buitenlaag met veel strengen die zorgen voor buitengewoon veel veerkracht en een goede spanningsstabiliteit. De slijtvaste mantel en de veelvoudige thermische aanpassingen tijdens het productie proces zorgen voor een hoge spanningsstabiliteit. De Novomatch BLITZ heeft door zijn hoge elasticiteit een enorme balversnelling en bijzonder veel comfort. Deze snaar is een allround topper die zowel voor recreanten als door wedstrijdspelers wordt gekozen. (wordt door veel goede wedstrijdspelers als hybride breedte snaar ingezet).


Eigenschappen:
De Novomatch BLITZ is geschikt voor spelers die zoeken naar een synthetic gut snaar met buitengewoon goede speeleigenschappen. Kenmerkend zijn power, comfort en spanningsstabiliteit. l

Constructie:
De Novomatch BLITZ is ogebouwd uit een duurzame COG kern en co-polymeer buitenlaag met veel strengen die zorgen voor buitengewoon veel veerkracht en een goede spanningsstabiliteit.

Kleur: naturel
Lengte: 200m
Dikte: 1.30mm en 1.35mm

Productdetails

Merk
Novomatch
Kleur
Naturel
Snaarverpakking
Rol (Coil)
Constructie
Nylon/Synthetic
Snaardikte (in mm)
1.30mm
1.35mm
Adviesprijs
€ 79,00
NOC26191130
18 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken