RAB Basisgrips

RAB Air Sprung
Beschikbaar
RAB Basisgrips

RAB Air Sprung

RAB
16293Zwart
€ 7,50
De RAB Air Sprung is superieur! Voortreffelijke demping, het air fiber basis materiaal zorgt voor reductie van trillingen in de hand bij off centre slagen tijdens het tennissen. Daarnaast is de grip geimpregneerd met een anti-slip coating (poly-urethaan) zoadat de grip een excellente, duurzame toplaag met veel "grip"heeft. Daarnaast heeft de air-sprung...
RAB Endura Micropore
Beschikbaar
RAB Basisgrips

RAB Endura Micropore

RAB
16294
€ 6,75
De RAB Endura Micropore is uiterst comfortabel en duurzaam. De rug van deze grip is iets dikker gemaakt voor nog betere absorptie De innovatieve micropore constructie zorgt voor een goed ventilerende grip die excellent en fris aanvoelt. Uitgerust met stikselrand voor nog betere hanteerbaarheid.
RAB Zenith Micropore
Beschikbaar
RAB Basisgrips

RAB Zenith Micropore

RAB
16295
€ 5,90
De RAB Zenith Micropore is uiterst comfortabel en duurzaam. De rug van de grip is iets dikker gemaakt voor nog betere absorptie. De innovatieve micropore constructie zorgt voor een goed ventilerende grip die excellent en fris aanvoelt.
RAB Zenith
Beschikbaar
RAB Basisgrips

RAB Zenith

RAB
16297
€ 5,50
De RAB Zenith geeft een comfortabel en vertrouwd gevoel. De grip is opgebouwd op een goede viltlaag met daarop een duurzame toplaag van poly-urethaan die is afgewerkt met PX formule voor ultra anti-slip. Deze goede allround basisgrip heeft vele duizenden trouwe gebruikers over heel de wereld!

De Basisgrip vormt de verbinding tussen racket en hand. Het helpt je om de stuurkracht zo exact mogelijk op het racket over te brengen. Een basisgrip geeft een hoge vibratiedemping 20-30%, absorbeert vocht en biedt een maximum een gevoel voor optimale controle. Hoe je een basisgrip zelf kan vervangen kan je hier zien.

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Kleur

Kleur

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken