Wilson Speedladder 10.5m

Wilson Speedladder 10.5m

Op voorraad
€ 49,95
Inclusief belasting Direct Leverbaar

Bij bestelling van dit product ontvang je 4 matchpoints. Deze matchpoints zijn goed voor € 1,20 korting bij een volgende bestelling.

De Speedladder is het ideale hulpmiddel om te trainen om sneller te reageren en het veranderen van richting. Snel voetenwerk en het correct neerzetten van de voeten is een zeer belangrijke factor in de tennissport. Door veel te trainen met de speedladder krijg je een optimale snelheid en wendbaarheid die je kunt gebruiken in wedstrijden voor betere prestaties.

982 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Wilson Speedladder 10.5m

De Speedladder is het ideale hulpmiddel om te trainen om sneller te reageren en het veranderen van richting. Snel voetenwerk en het correct neerzetten van de voeten is een zeer belangrijke factor in de tennissport.
Door veel te trainen met de speedladder krijg je een optimale snelheid en wendbaarheid die je kunt gebruiken in wedstrijden voor betere prestaties.
 

Kenmerken speedladder:

Lengte: 10.5 meter

Adviesprijs
€ 60,00
Z2542
982 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken