Bespanservice: Babolat RPM Blast (Korting)

  Inschrijven nieuwsbrief

  Bespanservice: Babolat RPM Blast (Korting)

  Niet op voorraad, product wordt voor u besteld
  € 10,00
  Inclusief belasting Levertijd bedraagt 3 werkdagen

  Bij bestelling van dit product ontvang je 1 matchpoint. Deze matchpoints zijn goed voor € 0,30 korting bij een volgende bestelling.

  Ben je op zoek naar een snaar met veel controle? Kies dan voor Babolat RPM Blast in onze bespanservice.

  Babolat RPM Blast is de snaar van Rafael Nadal, Francesca Schiavone, Samantha Stosur en Jo-Wilfried Tsonga. De RPM Blast van Babolat is een co-poly snaar die buitengewoon spinspel geschikt is! De Babolat RPM Blast heeft een bijzonder ruw oppervlak. Dit oppervlak zorgt ervoor dat de lengte snaren de bal als het ware beet pakken tijdens het slaan. Hierdoor is het mogelijk om de bal veel meer omwentelingen te laten maken. Hierdoor genereer je dus meer topspin. De Babolat RPM Blast is iets zachter dan traditionele polyester snaren. Zelfs iets zachter dan de Babolat Pro Hurricane Tour.

  Dikte
  • 1.25mm
  • 1.30mm

  Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

      

  Adviesprijs
  € 35,00
  BSC162101.25mm

  1875

  Babolat maakt z'n entrée op de baan

  De firma Babolat & Monnier was gespecialiseerd in de verwerking van natuurlijke darm (voor worsten, chirurgische draad, muzieksnaren, hand- en kruisbogen). Onder leiding van Pierre Babolat vindt ze de eerste snaren uit voor rackets. Ook die zijn van natuurlijke darm. Het begint met snaren voor badmintonrackets. En een jaar nadat Walter Clopton Wingfield de spelregels opstelde voor tennis, verschijnen al de eerste snaren van Babolat voor tennisrackets.

  Babolat wordt het eerste bedrijf dat zich specialiseert in racketsporten. Het begin van een avontuur in de sport...

  1925

  Babolat VS, eerste winnende slag

  Na eerst darmen gebruikt te hebben van schapen en daarna van koeien, werkt Babolat aan een duurzaam alternatief om te voldoen aan de eisen (meer spanning en dunnere snaren) van de eerste tenniskampioenen. In 1925 creëert Albert die zijn vader opvolgde de referentie VS. Een natuurlijke, revolutionaire snaar, die beroemd wordt door de fameuze Franse tennismusketiers (Jean Borotra, Jacques Brugnon, René Lacoste en Henri Cochet) en Suzanne Lenglen. Bijna 100 jaar later is VS een wereldreferentie: meer dan 100 grand slams worden gewonnen door kampioenen met rackets waarop Babolat VS-snaren zitten.

  Jaren 50

  De wereld als speelveld

  Tennis is ondertussen een wereldfenomeen geworden. Paul Babolat is zich ervan bewust dat het belangrijk is om overal aanwezig te zijn waar tennis gespeeld wordt. Hij structureert het internationale distributienetwerk voor de producten van het merk. Het effect is meteen duidelijk. Babolat raak snel bekend bij spelers in de hele wereld: Argentinië, Duitsland, Italië, Verenigde Staten, Scandinavië, Oost-Europa, Australië, Japan ...

  1955

  Advantage Babolat

  Als bevoorrecht getuige van de evolutie van het tennis en om aan het aanbod te voldoen, blijft Paul Babolat innoveren om de spelers steeds beter aangepast en toegankelijk materiaal aan te bieden. Hij creëert de Elascord, de eerste synthetische snaar van het merk (van nylon).

  Jaren 60

  Break Babolat

  De jaren 60 zijn een keerpunt in de geschiedenis van Babolat dat een complete lijn accessoires voor racketframes ontwikkelt: leren of synthetische grips voor het handvat en Babolvernis om de darmsnaren te beschermen. Het succes wordt zo groot dat er een nieuw werkwoord ontstaat in de sporttaal: 'baboliseren'. Als je darmsnaren 'gebaboliseerd' hebt, moet je het houten racket onder spanning houden.

  1981 - 1982

  Babolat boost zijn spel

  In het begin van de jaren 80 volgen de innovaties elkaar snel op. Eerst is er de lancering van de eerste elektrische bespanningsmachine, de Cordynel. Daarna presenteert het merk de Elastocross, een accessoire dat het gemakkelijker maakt om de snaren te herpositioneren, wat de levensduur van de besnaringbespanning verlengt. Dan volgt de opstart van het 'Competitieteam', een team mensen die uitzonderlijke rackets voorbereiden en professionele spelers en speelsters begeleiden op toernooien in de hele wereld. Dat team garandeert topservice op het niveau van de eisen van het circuit in badminton, tennis en zelfs squash. Jahangir Kahn domineert dan de squashwereld met zijn VS-snaren.

  1992

  Nog een stap vooruit

  Het competitieve en innoverende familiebedrijf dat sinds een jaar wordt geleid door Pierre Babolat, drukt zijn stempel op de wereldmarkt met de lancering van synthetische multifilamentsnaren (VX, le muscle). Een sterk en stevig topproduct dat meteen goed scoort bij de spelers.


  Een nieuwe overwinning

  Babolat innoveert door het RDC op te richten (Racket Diagnostic Center). Een professionele tool voor een perfecte diagnose van het racket en de snaren in minder dan 2 minuten. Hetzelfde jaar wordt badminton een Olympische discipline op de Spelen van Barcelona. Daar spelen verschillende atleten badminton en tennis met VS-bespanning van Babolat.

  1994

  Het spel op een keerpunt

  Het jaar 1994 markeert een keerpunt in de geschiedenis van het merk. Na meer dan een eeuw in de wereld van snaren en racketaccessoires lanceert Babolat zijn eerste assortiment tennisframes. Met de creatie van een compleet assortiment, waaronder de Pure Drive, wordt Pierre Babolat de uitvinder van een buitengewoon racket, dat algauw in de hele wereld synoniem wordt van een nieuwe speelstijl. De nieuwe rackets worden eerst gelanceerd in Frankrijk en snel daarna komen ze ook op de markt in Spanje (1995), Italië (1996), Oostenrijk (1997) en Duitsland (1998). Daarna volgt de hele wereldmarkt, met Japan in 1999 en de Verenigde Staten in 2000. Sindsdien is de Pure Drive een icoon, wereldwijd het meest verkochte racket.

  1998

  De eerste Grand Slam met het nieuwe racket

  Met zijn blauwe racket, de Pure Drive, domineert Carlos Moya het gravelseizoen met successen in Monaco, Rome en vooral Roland Garros. De Spanjaard behaalt de allereerste grandslamtitel met een racket van Babolat. In maart 1999 wordt hij nummer 1 van de wereld. Ook de twee winnaars bij de junioren, Fernando Gonzalez (CHI) en Kim Clijsters (BEL), spelen met rackets van Babolat en groeien even later uit tot grote kampioenen en publiekstrekkers. Na meer dan 100 Grand Slams met Babolatsnaren, markeren de overwinningen van de Babolatframes een nieuw tijdperk voor het merk.

  2000

  Padel, we spelen dubbelspel

  Babolat is en blijft altijd op zoek naar nieuwe trends in de racketsport en ziet uit Spanje, Midden- en Zuid-Amerika een neefje opduiken van tennis: padel. Ook voor padel creëert het merk zijn eerste racket bovenop de accessoires die er al waren en surft Babolat mee op de golf van succes van die groeiende sport.
  Tegelijk wordt voor badminton en tennis Sensor ontwikkeld, een nieuw assortiment ultraprecieze bespanningsmachines.

  2001

  De kleine gele bal

  En ook in 2001 doet de expertise van Babolat zich weer gelden. Dat jaar lanceert het merk zijn tennisballen. Een nieuwe mijlpaal in het engagement voor atleten, clubs en toernooien in de hele wereld.

  2003

  Voetenwerk

  Onder impuls van Eric Babolat lanceert Babolat zijn eerste tennisschoenen. Dat gebeurt in een partnership met het beroemde Franse merk Michelin, wereldexpert in contact van rubber met de grond. De samenwerking van de twee specialisten op hun terrein garandeert onmiskenbare technische topkwaliteit van de producten. Ook het eerste textielgamma van Babolat komt uit om sportliefhebbers helemaal uit te rusten op de terreinen van de clubs. Vanaf nu biedt Babolat een complete uitrusting voor badminton-, tennis- en padelspelers.

  Tegelijk met de schoenen en het textiel blijft Babolat verder innoveren in tennisframes. Het presenteert het racket dat aerodynamisch aangepast is aan het moderne tennis: de Babolat Aeropro Drive.
  Andy Roddick (USA) en Kim Clijsters (BEL) worden de nummers 1 van de wereldranglijsten van ATP en WTA met hun racket Babolat Pure Drive, een primeur voor één en hetzelfde merk in de geschiedenis van het tennis.

  2005

  Nadal, een buitengewone kampioen maakt z'n entrée

  De jonge Spanjaard Rafael Nadal speelt al vanaf zijn 9 jaar met een kader en met snaren van Babolat. Als hij amper 19 jaar is, haalt hij zijn eerste grandslamtitel binnen, op Roland Garros, met het racket Babolat Aeropro Drive dat speciaal ontworpen is om zijn extreme lift te ondersteunen.

  Andy Roddick, Amerikaans nummer 1 in tennis, kiest voor de schoenen Babolat Propulse, het racket Pure Drive en de hybride besnaring Pro Hurricane Tour & VS waarmee hij het record breekt van de opslagsnelheid: 249 km/u !

  2010

  Innovatie en overwinningen in tennis

  Nu RPM Blast, de nieuwe bespanning voor tennisrackets, de hele tennisclubwereld verovert, laten de spelers van het Team Pro Babolat het merk schitteren in internationale competities: Rafa Nadal (ESP) en Francesca Schiavone (ITA) winnen Roland Garros, de Mallorcaan wint ook de US Open, en dat doet ook de Belgische Kim Clijsters bij haar come-back op de baan. De innoverende frames en snaren van Babolat winnen op het allerhoogste niveau.

  2013

  2 merken schrijven de geschiedenis van het tennis vanaf zijn ontstaan

  1875 Babolat vindt de tennissnaren uit bij de geboorte van de sport. 1877 de eerste Championships van Wimbledon worden gehouden.

  Met hun innovatietraditie blijven zowel Wimbledon als Babolat in de hele wereld en het hele jaar door het beste van zichzelf geven voor de tennisliefhebbers. Geworteld in hun rijke geschiedenis blijven de twee oudste namen in het tennis resoluut gericht op de toekomst! Wimbledon en Babolat bieden spelers een unieke ervaring met hun frames, snaren, schoenen en speciale racketvoorbereiding. Tegelijkertijd verbetert Babolat de snaar in natuurlijke darm met de BT7-technologie. Het merk lanceert de zwarte VS.

  2014

  De tennisracket Babolat Pure Strike komt op de court

  Babolat lanceert zijn nieuwe racket, de Pure Strike. Innoverend design en nu nóg meer reactievermogen, kracht, controle en precisie voor aanvallende spelers. Naast de Pure Drive (kracht en polyvalentie) en de Pure Aero (kracht en spin) vestigt de Pure Strike zich als 3e racketpijler van het merk.

  2017

  Rafa buitenaards

  Gewapend met zijn fameuze Babolat Pure Aero met de snaren Babolat RPM Blast presteert Rafa Nadal het om voor de tiende keer Roland Garros te winnen! De Spanjaard wordt de eerste speler in het Open-tijdperk die tien keer dezelfde grandslamtitel wint. Voor die gelegenheid biedt Babolat een nieuw racket aan in een limited edition, de Pure Aero Decima.

  2019

  Grand cru voor team Babolat

  Nieuwe ongelofelijke prestatie van Rafa Nadal op Roland Garros: zijn 12e titel en zijn 19 grandslamoverwinning. In Padel schittert een andere Spanjaard, Juan Lèbron die nummer 1 wordt van de wereld met zijn Viper Carbon pala, Jet Premura schoenen en zijn Babolat outfit. Babolat sluit 2019 af met twee nummers 1 van de wereld in twee verschillende sporten. Een primeur!

  Babolat nu

  Tennisrackets

  De toprange Babolat tennisrackets zijn onder te verdelen in 3 categorieën.

  Babolat Pure Drive
  Babolat Pure Aero
  Babolat Pure Strike

  Tennissnaren

  Tennistassen

  Babolat Pure Line
  Babolat Pure Strike
  Babolat Expandable
  Babolat Club Line

  Artikel niet naar wens? Retourneren kan nu super eenvoudig!

  • Het aangekochte product kan binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen geretourneerd worden, ingaande op de dag van ontvangst van het product.
  • Retourneer het product eenvoudig en voordelig via ons retourportaal: kies zelf het gewenste afleverpunt en ontvang binnen enkele minuten het retourlabel. Alle informatie hierover vind u hier.
  • Het volledige bedrag wordt, binnen 5 dagen na ontvangst, aan u terug gestort; ook de eventueel berekende verzendkosten bij de heen-zending.
  Het product kan alleen ongebruikt (en indien mogelijk in originele verpakking) geretourneerd worden. Tennisrackets dienen nieuw en ongebruikt geretourneerd te worden. (U kunt nieuwe rackets dus niet uitproberen en indien ze niet bevallen retourneren!)

  Wij zijn bij KCtennis.nl natuurlijk blij wanneer je een bestelling bij ons plaatst. Wij belonen je als klant daarvoor met matchpoints!
  Het enige wat je moet doen is een account aanmaken, waarmee je je registreert als klant. Daardoor kan ons systeem jouw gegevens bewaren en kunnen wij je matchpoints geven. Je kunt het aantal verzamelde matchpoints altijd inzien in jouw account.

  Wanneer krijg ik matchpoints?

  Bij elke aankoop in de webshop van KCtennis.nl ontvang je matchpoints. Per 10 euro die je besteedt ontvang je 1 matchpoint. Je start al met 3 bonus matchpoints als je een account aanmaakt. Deze kun je besteden bij een volgende bestelling.

  Wat zijn mijn matchpoints waard?

  Elk matchpoint is € 0,30 waard. Wanneer je bijvoorbeeld 10 matchpoints hebt verzameld is dit € 3,00 waard. De verzamelde matchpoints kan je bij een volgende bestelling op de winkelwagenpagina inwisselen voor een korting. Je kunt er echter ook voor kiezen om verder te sparen voor meer korting bij een volgende bestelling. Er geldt voor het inwisselen van matchpoints geen minimaal aankoopbedrag, dus je kunt optimaal profiteren van jouw matchpoints.

  Voorbeeld: Je hebt een tennisracket t.w.v. € 100,- in jouw winkelwagen. Je kiest er voor om 50 matchpoints in te wisselen en ontvangt € 15,- korting. Het tennisracket kost nu nog maar € 85,00. Over dit restbedrag ontvang je gewoon weer nieuwe matchpoints!

  Kan ik mijn matchpoints weggeven of inwisselen voor geld?

  Nee, het is niet mogelijk jouw matchpoints in te wisselen voor contant geld. Je kunt jouw verzamelde matchpoints alleen verzilveren door een bestelling te plaatsen bij KCtennis.nl. De matchpoints zijn gekoppeld aan jouw persoonlijke account. Je kan ze dus niet overdragen aan iemand anders.

  Hoe kan ik mijn matchpoints inwisselen?

  Jouw verdiende matchpoints kun je op de winkelwagenpagina inwisselen. Hiervoor kun je de volgende stappen nemen:

  1. Als je nog niet ingelogd bent dien je eerst in te loggen. Dit kan door rechtsboven op de inloggen knop te drukken. Of klik op onderstaande inloggen knop:

  Inloggen

  2. Zorg er voor dat alle artikelen die je wilt bestellen toegevoegd zijn aan je winkelwagen.

  3. Klik rechtsboven op de paarse winkelwagen en kies voor 'Winkelwagen'. Of klik op onderstaande knop:

  Ga naar de winkelwagen

  4. Op de winkelwagen pagina is een blauwe regel te vinden met de tekst 'Wissel mijn Matchpoints in voor een korting van € x,xx'. Hieronder een voorbeeld:

  5. Nadat je op de blauwe regel 'Wissel mijn Matchpoints in voor een korting van € x,xx' hebt geklikt verschijnt er onder de balk 'kortingscode' in het klein een code, bestaande uit letters en getallen (zie onderstaand voorbeeld) en klik hierop.

  6. Zodra de code zichtbaar is in de balk klik je op 'Toevoegen' (zie voorbeeld). De waarde van de matchpoints wordt nu in mindering gebracht op het totaalbedrag.

  Geldigheid

  De verzamelde matchpoints zijn geldig tot 1 jaar na ontvangst. Zorg er dus voor dat je tijdig gebruik maakt van de korting!  Vanzelfsprekend worden de verzamelde spaarpunten voor producten die je aan ons retourneert weer in mindering gebracht bij jouw account.

  Product toegevoegd om te vergelijken