Ruilen en retourneren

Ruilen en retourneren

Wilt u een artikel ruilen/retourneren? Dat Kan! Een te ruilen artikel kunt u aan ons retourneren. Bij vragen of opmerkingen verzoeken wij u vriendelijk om voor het retour sturen even contact met ons op te nemen.
(Tel: 0412-760092 of mailen naar info@kctennis.nl)

Probeer het artikel onbeschadigt en in oorspronkelijkestaat aan ons
te retourneren. Het is noodzakelijk om de retourzending te voorzien is van uw en onze adresgegevens. Tennisrackets dienen nieuw en ongebruikt geretourneerd te worden. (U kunt nieuwe rackets dus niet uitproberen en indien ze niet bevallen retourneren!)

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Het product kan alleen ongebruikt (en indien mogelijk in originele verpakking) geretourneerd worden.
Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. ONGEFRANKEERDE ZENDINGEN WORDEN TEN ALLE TIJDEN DOOR ONS GEWEIGERD!
 
Het volledige bedrag wordt aan u terug gestort; ook de eventueel berekende verzendkosten bij de heen-zending.
 
Hier kunt je ons retourformulier downloaden:

U kan het artikel retour sturen naar

KC Tennis Retouren
Kruisstraat 28
5341HD Oss
 
Verkeerd artikel ontvangen?


Controleer altijd of het artikel dat u ontvangt hetzelfde is dat u besteld heeft. Mocht u per ongeluk een verkeerd artikel hebben ontvangen, dan kunt u het retour sturen (maximale termijn is twee maanden). De kosten van het retour sturen (tot maximum van €15,00) zullen door ons worden gecompenseerd! Voordat u uw artikel retour stuurt vragen wij u om contact met ons op te nemen. (0412-760092 of info@kctennis.nl)

KCTennis.nl 9.3 van 10 beoordeeld door 768 reviews op Trustpilot.com