Verheugkortingactie

Wij bij KCtennis snappen als geen ander dat je niet kunt wachten om lekker een balletje te slaan. Maar de gezondheid van ons allemaal staat voorop en dus wachten we geduldig af. Tot die tijd hebben we een actie voor jou: verheugkorting! Met deze korting kun jij jouw artikelen in huis halen zodat je voorbereid bent wanneer het tennisseizoen los barst. Gemakkelijk en veilig vanuit huis te bestellen

Het kabinet neemt terecht verregaande maatregelen in de strijd tegen het coronavirus. Tennisverenigingen moesten onlangs hun poorten sluiten om verspreiding van het virus tegen te gaan. Veel mensen zullen zich inmiddels verheugen op de start van het tennisseizoen en dat er weer getennist mag worden bij hun tennisvereniging. We hopen natuurlijk allemaal dat we de verspreiding van het virus snel kunnen indammen en dat de huidige situatie weer verbetert. Op dat moment kan ook het verbod tot vrij-tennissen door de overheid weer worden opgeheven. Tot die tijd loopt je verheugkorting door. Dus hoe meer tijd er zit tussen je aankoop en het tijdstip dat er weer vrij getennist mag worden; hoe meer korting je krijgt. Geduldig afwachten wordt door ons dus beloont met extra korting. Zo kan het dus toch interessant zijn om nu al je aankoop te doen!


Verheugkorting actie

Hoe werkt het precies?

Koop een product dat op dit moment meedoet aan de verheugkortingsactie. Het tijdstip waarop de kortingsperiode in gaat is het moment waarop je de aankoop plaatst. De kortingsperiode loopt weer af als het tennisseizoen van start gaat doordat het verbod tot vrij-tennissen door de overheid wordt opgeheven. We hebben de kortingsperiode onderverdeeld in 3 tijdsduren:
Start van tennisseizoen binnen 60 dagen na aankoop: 20% verheugkorting
Start van tennisseizoen langer 60 dagen na aankoop: 30% verheugkorting
Start van tennisseizoen langer dan 120 dagen na aankoop: 40% verheugkorting

Omdat de eerste periode direct van start gaat heb je ook direct recht op 20% verheugkorting op alle producten die op dat moment mee doen met de actie. De korting van de eerste periode (20% verheugkorting) wordt direct bij je aankoop verrekend in de winkelwagen. Deze pak je dus meteen mee!

Mochten de maatregelen van de overheid langer dan 60 dagen na je aankoop van kracht blijven dan heb je nog een extra geldbedrag van ons tegoed. Dit geldbedrag zal door ons aan jou worden uitgekeerd zodra de overheidsmaatregelen worden opgeheven. Dit doen we omdat we dan pas precies weten hoeveel korting je van ons krijgt. De producten die meedoen aan de verheugkortingactie staan in een aparte categorie zodat ze makkelijk vindbaar zijn! Deze producten zullen gedurende de periode regelmatig veranderen. Er komen nieuwe bij, maar er vallen ook producten af. Breng dus regelmatig een bezoek aan onze website!

Zie je een leuk product met verheugkorting? Doe nu alvast je aankoop!

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken