Sportastic Tennisnet master

Sportastic Tennisnet master

Op voorraad
€ 159,00
Inclusief belasting Direct Leverbaar

Sportastic Tennisnet Master is ons best verkochte tennisnet. Het tennisnet is gemaakt van 3,5 mm gevlochten polyethyleen. Het tennisnet is zwart en heeft 5 dubbele rijen, die geknoopt zijn in zichzelf. Het tennisnet heeft een stabiele 4-dubbel gestikte afgewerkte rand. Dit tennisnet is van professionele klasse (weegt 9 kilo; werkelijk TOP kwaliteit!) die een lange houdbaarheid garandeert. Vandaar dat we 3 jaar garantie geven op dit net (bij gebruik gravelbaan zelfs 5 jaar!)

998 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Sportastic Tennisnet master


Sportastic Tennisnet Master is ons best verkochte tennisnet. Het tennisnet is gemaakt van 3,5 mm gevlochten polyethyleen. Het tennisnet is zwart en heeft 5 dubbele rijen, die geknoopt zijn in zichzelf. Het tennisnet heeft een stabiele 4-dubbel gestikte afgewerkte rand. Dit tennisnet is van  professionele klasse (weegt 9 kilo; werkelijk TOP kwaliteit!) die een lange houdbaarheid garandeert. Vandaar dat we 3 jaar garantie geven op dit net (bij gebruik gravelbaan zelfs 5 jaar!)
 

Kenmerken van de Sportastic Tennisnet master

- 3,5 mm gevlochten polyethyleen
- Kleur: zwart
- 5 dubbele rijen
- Lange houdbaarheid
- TOP-kwaliteit

Sportastic Gecertificeerde kwaliteit!
(Bewezen kwaliteit; onder zware omstandigheden in het testcentrum Sportastic getest en slaagde met onderscheiding)

Draaddikte: 3,5 mm
Gewicht: 7 kg
Materiaal: Polyester

Productdetails

Adviesprijs
€ 189,00
8500001003
998 Items
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken