Weiss Cannon 6-star paars

Weiss Cannon 6-star paars

Op voorraad
€ 6,00
Inclusief belasting Direct Leverbaar

Bestel voor minimaal € 10 om een matchpoint te ontvangen. Eén matchpoint is goed voor € 0,30 korting bij een volgend bestelling.

De Weiss Cannon 6-star is een combinatie van een Mono-Multifilament snaar. Doordat de Weiss Cannon vele malen gedraaid om zijn kern gedraaid is ontstaat een groot spin potentieel. De 6-star is vervaardigd met een totaal nieuw high-tech proces waarbij monofilament strengen om multifilament strengen gedraaid zijn.

Dikte
 • 1.30mm
20 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Weiss Cannon 6-star

De Weiss Cannon 6-star is een combinatie van een Mono-Multifilament snaar.
Doordat de Weiss Cannon vele malen gedraaid om zijn kern gedraaid is ontstaat een groot spin potentieel. De 6-star is vervaardigd met een totaal nieuw high-tech proces waarbij monofilament strengen om multifilament strengen gedraaid zijn.


Om deze snaar goed te kunnen bespannen dienen de klemmen van uw bespanmachine goed afgesteld en in goede conditie zijn om beschadigingen aan de snaar te voorkomen. Dit verbeterd de duurzaamheid van de snaar. Deze snaar zou het beste 6% strakker bespannen kunnen worden.

Kleur: Paars
Dikte:  1.30mm

  Merk
  Weiss Cannon
  Kleur
  Paars
  Snaarverpakking
  Set (12M)
  Constructie
  Nylon/Synthetic
  Snaardikte (in mm)
  1.30mm
  Adviesprijs
  € 9,95
  WCS16491Paars
  20 Items

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

  Product toegevoegd aan wensenlijst
  Product toegevoegd om te vergelijken