Weiss Cannon WHITE XPULSE

Weiss Cannon WHITE XPULSE

Laatste items in voorraad
€ 89,90
Inclusief belasting Direct Leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 84,90 Tot € 10,00

De Weiss Cannon WHITE XPULSE is een polyester snaar met meer power en comfort dan een traditionele polyester snaar. De dunne diameter (1.13mm) zorgt voor een combinatie van spin, gevoel en power. De Repulse snaar is een polybuthylenterephthalat snaar (PBT) met kenmerk extra elasticiteit ten opzichte van andere polyester snaren. De extra nano-coating die is aangebracht met een special hitte proces voorziet deze snaar met extra touch. This is a must try for everyone! .

Dikte
 • 1.13mm
1 Item

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Weiss Cannon WHITE XPULSE

De Weiss Cannon WHITE XPULSE is een polyester snaar met meer power en comfort dan een traditionele polyester snaar. De dunne diameter (1.13mm) zorgt voor een combinatie van spin, gevoel en power. De Repulse snaar is een polybuthylenterephthalat  snaar (PBT) met kenmerk extra elasticiteit ten opzichte van andere polyester snaren. De extra nano-coating die is aangebracht met een special hitte proces voorziet deze snaar met extra touch. This is a must try for everyone!

Kleur: Wit
Dikte:  1.13mm
 

  Productdetails

  Merk
  Weiss Cannon
  Kleur
  Wit
  Snaarverpakking
  Rol (Coil)
  Constructie
  Mono
  Snaardikte (in mm)
  1.13mm
  Adviesprijs
  € 49,50
  WCC16494
  1 Item

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

  Product toegevoegd aan wensenlijst
  Product toegevoegd om te vergelijken