Weiss Cannon Explosiv!

Weiss Cannon Explosiv!

Op voorraad
€ 89,90
Inclusief belasting Direct Leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 84,90 Tot € 10,00

De Weiss Cannon Explosiv! rol heeft duizenden ultra dunne extreem elastische gedraaide filamenten die ongekende power, comfort en controle genereren. De Weiss Cannon Explosiv! speelt nagenoeg hetzelfde als natuurlijke darm. Een speciale residu coating zorgt ervoor dat de snaar nauwelijks verschuift en eenvoudig te bespannen is zonder dat er knikken ontstaan. De Weiss Cannon is zeer geschikt voor spelers met armproblemen.

Dikte
 • 1.30mm
3 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Weiss Cannon Explosiv!

De Weiss Cannon Explosiv! rol heeft duizenden ultra dunne extreem elastische gedraaide filamenten die ongekende power, comfort en controle genereren.

De Weiss Cannon Explosiv! speelt nagenoeg hetzelfde als natuurlijke darm. Een speciale residu coating zorgt ervoor dat de snaar nauwelijks verschuift en eenvoudig te bespannen is zonder dat er knikken ontstaan.

De Weiss Cannon is zeer geschikt voor spelers met armproblemen. Door de extreem hoge elasticiteit van dez snaar adviseert de Firma Weiss CAnnon deze snaar 7% harder te bespannen. De 45 jaar lange ervaring van Weiss Cannon heeft uiteindelijk geresulteerd in dit "state-of-the-art product."

Om deze snaar goed te kunnen bespannen dienen de klemmen van uw bespanmachine goed afgesteld en in goede conditie zijn om beschadigingen aan de snaar te voorkomen. Dit verbeterd de duurzaamheid van de snaar. Toch liever één tennisracket bespannen? KCtennis heeft ook een Weiss Cannon Explosiv! set

Kleur: Naturel
Dikte:  1.30mm
Lengte: 200m
 

  Productdetails

  Merk
  Weiss Cannon
  Kleur
  Naturel
  Snaarverpakking
  Rol (Coil)
  Constructie
  Multi
  Snaardikte (in mm)
  1.30mm
  WCC16488
  3 Items

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

  Product toegevoegd aan wensenlijst
  Product toegevoegd om te vergelijken