Weiss Cannon Black5Edge Power

Weiss Cannon Black5Edge Power

Laatste items in voorraad
€ 104,90
Inclusief belasting Direct Leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
3 € 99,90 Tot € 15,00

De Weiss Cannon Black5Edge Power heeft enorm veel spin potentieel. Het is de nieuwe snaar voor alle beter geklasseerde competitiespelers. De snaar heeft een dikte van 1.24mm. De snaar is gemaakt van exact hetzelfde materiaal als de Cannon Weiss Silverstring (best verkochte snaar van Weiss Cannon). Nieuw aan de Black5edge Power is de 5kantige oppervlakte structuur. Deze pentagonale structuur is uitvoerig getest en de eindconclusie is een sterke toename in Spinpotentieel. De Black5edge power is in zeer korte tijd uitstekend ontvangen door diverse testspelers op vele Tennisforum's. Probeer deze snaar vandaag nog uit; je zult er geen spijt van krijgen

Dikte
 • 1.24mm
1 Item

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Weiss Cannon Black5Edge Power

De Weiss Cannon Black5Edge Power heeft enorm veel spin potentieel. Het is de nieuwe snaar voor alle beter geklasseerde competitiespelers. De snaar heeft een dikte van 1.24mm.

De snaar is gemaakt van exact hetzelfde materiaal als de Cannon Weiss Silverstring (best verkochte snaar van Weiss Cannon). Nieuw aan de Black5edge Power is de 5kantige oppervlakte structuur. Deze pentagonale structuur is uitvoerig getest en de eindconclusie is een sterke toename in Spinpotentieel. De Black5edge power is in zeer korte tijd uitstekend ontvangen door diverse testspelers op vele Tennisforum's. Toch liever één tennisracket bespannen? KCtennis heeft ook een Weiss Cannon Black5Edge Power set.

Probeer deze snaar vandaag nog uit; je zult er geen spijt van krijgen

Kleur: Zwart
Dikte:  1.24mm
 

  Productdetails

  Merk
  Weiss Cannon
  Kleur
  Zwart
  Snaarverpakking
  Rol (Coil)
  Constructie
  Mono
  Snaardikte (in mm)
  1.24mm
  Adviesprijs
  € 118,95
  4019192106793
  1 Item
  4019192106793

  Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

  Product toegevoegd aan wensenlijst
  Product toegevoegd om te vergelijken