Sportastic Crazy Classic

Sportastic Crazy Classic

Op voorraad
€ 69,00
Inclusief belasting Direct Leverbaar

De Sportastic Crazy Classic bestaat uit een unieke mix van verschillende soorten polyester.Hierdoor is de snaar gladder en soepeler waardoor dus makkelijker te bespannen. De Sportastic Crazy Classic heeft in vergelijk met andere polyester snaren een comfortabel gevoel en geeft zeer veel controle. (Made in Austria!)

Verkrijgbaar in 1.23mm en 1.28mm

Aanbevolen als lengte snaar in een hybrid combinatie met de Sportastic Mighty Classic

Dikte
  • 1.23mm
  • 1.28mm
999 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

De Sportastic Crazy Classic bestaat uit een unieke mix van verschillende soorten polyester.Hierdoor is de snaar gladder en soepeler waardoor dus makkelijker te bespannen. De Sportastic Crazy Classic heeft in vergelijk met andere polyester snaren een comfortabel gevoel en geeft zeer veel controle. (Made in Austria!) De Sportastic Crazy Classic biedt de gebruikelijke stijfheid van een polyester snaar zonder dat er vanuit de arm extra inspanning moet komen. Dit maakt deze snaar duurzaam en tegelijkertijd armvriendelijk! Verkrijgbaar in 1.23mm en 1.28mm Aanbevolen als lengte snaar in een hybrid combinatie met de Sportastic Mighty Classic

Productdetails

Merk
Sportastic
Kleur
Grijs
Snaarverpakking
Rol (Coil)
Constructie
Mono
Snaardikte (in mm)
1.23mm
1.28mm
Adviesprijs
€ 7,95
8161-200 1.23mm
999 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken