RAB Endura Flex Tan

RAB Endura Flex Tan

Op voorraad
€ 6,90
Inclusief belasting Direct leverbaar

Bestel voor minimaal € 10 om een matchpoint te ontvangen. Eén matchpoint is goed voor € 0,30 korting bij een volgend bestelling.

Aantal Prijs U bespaart
5 € 5,90 Tot € 5,00

De Rab Endura Flex biedt een ongekende hoeveelheid flexibiliteit en speelgevoel op het gebied van monofilament snaren. Daarnaast is de Endura Flex buitengewoon duurzaam. Endura Flex is een uitstekende keuze voor spelers die een snaar met veel gevoel zoeken maar ook voor spelers die veel controle en duurzaamheid willen.

Dikte
  • 1.23mm
20 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

RAB Endura Flex Set

De Rab Endura Flex biedt een ongekende hoeveelheid flexibiliteit en speelgevoel op het gebied van monofilament snaren. Daarnaast is de Endura Flex buitengewoon duurzaam.

Endura Flex is een uitstekende keuze voor spelers die een snaar met veel gevoel zoeken maar ook voor spelers die veel controle en duurzaamheid willen.

Zeer geschikt voor lengte snaar bij Hybrid bespannen met  Endura Feel Feel, Texflex Premium of Sensor Fibre als breedte snaar.

Kleur: oranje (tan)
Dikte:  1.23mm

Merk
RAB
Kleur
Oranje
Snaarverpakking
Set (12M)
Constructie
Mono
Snaardikte (in mm)
1.23mm
RAB Endura Flex Tan set
20 Items
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken