Novomatch Duratech Synthetic Gut Wit

Novomatch Duratech Synthetic Gut Wit

Op voorraad
€ 69,90
Inclusief belasting Direct leverbaar

Bij bestelling van dit product ontvang je 6 matchpoints. Deze matchpoints zijn goed voor € 1,80 korting bij een volgende bestelling.

Aantal Prijs U bespaart
2 € 59,90 Tot € 20,00

De Novomatch Duratech Syn Gut 1.38mm is een echte topper op snaren gebied. Biedt enorm veel comfort en geeft optimale controle. Daarnaast is het gemakkelijk bespannen en de snaar speelt voortreffelijk! Doordat tussen de lagen een Duratech ® fiber verwerkt is, heeft deze snaar een goede duurzaamheid! Door toevoeging van aramide ligt de breeksterkte hoger dan bij een 'ongewapende' snaar.

Dikte
  • 1.35mm
47 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Novomatch Duratech SynGut 1.38mm

De Novomatch Duratech SynGut 1.38mm is een echte topper op snaren gebied. Biedt enorm veel comfort en geeft optimale controle. Daarnaast is het gemakkelijk bespannen en de snaar speelt voortreffelijk! Doordat tussen de lagen een Duratech ® fiber verwerkt is, heeft deze snaar een goede duurzaamheid! Door toevoeging van aramide ligt de breeksterkte hoger dan bij een 'ongewapende' snaar. Eerst één bespanning proberen? KCtennis heeft ook Novomatch Duratech SynGut 1.38mm set tennissnaren.

Eigenschappen:
Novomatch Duratech Syn gut is een hoogwaardige syntheticgut snaar met veel elasticiteit en gevoel. De Dynatech vezels, die om de kern zijn gewikkeld, zorgen voor een toename in power. De Dupont vezels zorgen voor veel comfort en touch. De duracout coating zorgt voor goede duurzaamheid.

Constructie:
Multifilament DynaTech strengen omwikkelen een zeer gevoelige kern. de buitenste laag bestaat uit Dupont Nylon strengen. Dit geheel is samengeperst en wordt beschermd met een Duracout 6 coating.

Kleur: white
Lengte: 200m
Dikte: 1.38mm.

Merk
Novomatch
Kleur
Wit
Snaarverpakking
Rol (Coil)
Constructie
Nylon/Synthetic
Snaardikte (in mm)
1.38mm
Adviesprijs
€ 89,00
NOC16185
47 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken