Isospeed Energetic Plus

Isospeed Energetic Plus

Op voorraad
€ 112,90
Inclusief belasting Direct Leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 109,90 Tot € 6,00

Isospeed Energetic Plus is een uiterst spanning stabiele snaar. Door een speciaal proces (Pre-stretched) worden snaren in de fabriek al voorbespannen. Hierdoor treed nagenoeg geen spanningsverlies meer op. De isospeed Energetic kenmerkt zich door zijn speelgevoel. Dit komt mede voort uit de Power ribbon technologie.

Dikte
  • 1.30mm
2 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Isospeed Energetic Plus

Isospeed Energetic is een uiterst spanning stabiele snaar. Door een speciaal proces (Pre-stretched) worden snaren in de fabriek al voorbespannen. Hierdoor treed nagenoeg geen spanningsverlies meer op. De isospeed Energetic kenmerkt zich door zijn speelgevoel. Dit komt voor uit de Power ribbon technologie.
 

Power Ribbon Technologie:

De "Power Ribbons"  zijn platte strengen gemaakt van polypropyleen en polyamide. Ze worden in meerdere lagen door elkaar heen gevlochten. Van deze Power Ribbons wordt de mantel van de Isospeed Energetic gemaakt.

Aan de binnenzijde van de snaar is een kern die is opgebouwd uit een dunne fijne polyester kern die is omwikkeld door heel veel kleine dunne draadjes. Eindresultaat is een snaar met zeer veel elasticiteit en verkracht!

 

Kleur: Bruin
Lengte: 200M

Productdetails

Merk
Isospeed
Kleur
Bruin
Snaarverpakking
Rol (Coil)
Constructie
Mono
Snaardikte (in mm)
1.30mm
Adviesprijs
€ 149,00
9004651454077
2 Items
9004651454077

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken