Sportastic Mighty Classic

Sportastic Mighty Classic

Op voorraad
€ 99,00
Inclusief belasting Direct Leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 94,00 Tot € 10,00

De Sportastic Mighty Classic  is armvriendelijk en geeft veel demping. Doordat het productieproces van deze snaar gelijk is aan dat van een darmsnaar heeft deze snaar een super balgevoel en is zeer spanningsstabiel.De kern van de snaar bestaat uit verschillende filamenten die zorgen voor een zeer goede balversnelling in combinatie met een goede controle. De multifilament polyamide vezelkern wordt beschermd door unieke lint gedraaide mantel van polyolefine materiaal. (Made in Austria!)

Verkrijgbaar in 1.23mm en 1.28mm

Aanbevolen als breedte snaar in een hybrid combinatie met de Sportastic Crazy Classic

Dikte
  • 1.23mm
  • 1.28mm
1000 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

De Sportastic Mighty Classic is armvriendelijk en geeft veel demping. Doordat het productieproces van deze snaar gelijk is aan dat van een darmsnaar heeft deze snaar een super balgevoel en is zeer spanningsstabiel.De kern van de snaar bestaat uit verschillende filamenten die zorgen voor een zeer goede balversnelling in combinatie met een goede controle. De multifilament polyamide vezelkern wordt beschermd door unieke lint gedraaide mantel van polyolefine materiaal. (Made in Austria!) Verkrijgbaar in 1.23mm en 1.28mm Aanbevolen als breedteengte snaar in een hybrid combinatie met de Sportastic Crazy Classic

Productdetails

Merk
Sportastic
Kleur
Grijs
Snaarverpakking
Rol (Coil)
Constructie
Multi
Snaardikte (in mm)
1.23mm
1.28mm
Adviesprijs
€ 12,95
8158-20012
1000 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken