Sportastic Mighty Blue

Sportastic Mighty Blue

Op voorraad
€ 99,00
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 96,00 Tot € 6,00

De Sportastic Mighty Blue  is armvriendelijk en geeft veel demping. Doordat het productieproces van deze snaar gelijk is aan dat van een darmsnaar heeft deze snaar een super balgevoel en is zeer spanningsstabiel.De kern van de snaar bestaat uit verschillende filamenten die zorgen voor een zeer goede balversnelling in combinatie met een goede controle. De multifilament polyamide vezelkern wordt beschermd door unieke lint gedraaide mantel van polyolefine materiaal. (Made in Austria!)

Verkrijgbaar in 1.23mm en 1.28mm

Aanbevolen als breedteengte snaar in een hybrid combinatie met de Sportastic Crazy Blue

Dikte
  • 1.23mm
  • 1.28mm
1000 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

De Sportastic Mighty Blue is armvriendelijk en geeft veel demping. Doordat het productieproces van deze snaar gelijk is aan dat van een darmsnaar heeft deze snaar een super balgevoel en is zeer spanningsstabiel.De kern van de snaar bestaat uit verschillende filamenten die zorgen voor een zeer goede balversnelling in combinatie met een goede controle. De multifilament polyamide vezelkern wordt beschermd door unieke lint gedraaide mantel van polyolefine materiaal. (Made in Austria!) Verkrijgbaar in 1.23mm en 1.28mm Aanbevolen als breedteengte snaar in een hybrid combinatie met de Sportastic Crazy Blue

Productdetails

Merk
Sportastic
Kleur
Blauw
Snaarverpakking
Rol (Coil)
Constructie
Multi
Snaardikte (in mm)
1.23mm
1.28mm
8158-200-1.23mm
1000 Items
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken