Sportastic Crazy Blue

Sportastic Crazy Blue

Laatste items in voorraad
€ 69,00
Inclusief belasting Direct leverbaar

De Sportastic Crazy Blue bestaat uit een unieke mix van verschillende soorten polyester.Hierdoor is de snaar gladder en soepeler waardoor dus makkelijker te bespannen. De Sportastic Crazy Blue heeft in vergelijk met andere polyester snaren een comfortabel gevoel en geeft zeer veel controle. (Made in Austria!)

Verkrijgbaar in 1.23mm en 1.28mm

Aanbevolen als lengte snaar in een hybrid combinatie met de Sportastic Mighty Blue

Dikte
  • 1.23mm
  • 1.28mm
1 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

De Sportastic Crazy Blue bestaat uit een unieke mix van verschillende soorten polyester.Hierdoor is de snaar gladder en soepeler waardoor dus makkelijker te bespannen. De Sportastic Crazy Blue heeft in vergelijk met andere polyester snaren een comfortabel gevoel en geeft zeer veel controle. (Made in Austria!).De Sportastic Crazy Bluer biedt de gebruikelijke stijfheid van een polyester snaar zonder dat er vanuit de arm extra inspanning moet komen. Dit maakt deze snaar duurzaam en tegelijkertijd armvriendelijk! Verkrijgbaar in 1.23mm en 1.28mm Aanbevolen als lengte snaar in een hybrid combinatie met de Sportastic Mighty Blue

Productdetails

Merk
Sportastic
Kleur
Blauw
Snaarverpakking
Rol (Coil)
Constructie
Mono
Snaardikte (in mm)
1.23mm
1.28mm
8160-200-1.23mm
1 Items
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken