Rex Professional Supreme Power

Rex Professional Supreme Power

Op voorraad
€ 58,90
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 55,90 Tot € 6,00

Rex Professional Supreme Power heeft een zeer grote elasticiteit met een extreem lange levensduur. Daarnaast heeft deze snaar explosieve Power en is zeer spanningsstabiel. Met deze snaar is 10% meer balversnelling mogelijk en heeft 50% langere levensduur dan een gemiddelde snaar met vergelijkbare dikte.

Dikte
  • 1.25mm
  • 1.30mm
5 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Rex Professional Supreme Power Coil

Rex Professional Supreme Power heeft een zeer grote elasticiteit met een extreem lange levensduur. Daarnaast heeft deze snaar explosieve Power en is zeer spanningsstabiel.

Met deze snaar is 10% meer balversnelling mogelijk en heeft 50% langere levensduur dan een gemiddelde snaar met vergelijkbare dikte.

De supreme Power is de snaar voor spelers die opzoek zijn naar een goede balcontrole, veel power en voortreffelijke duurzaamheid. Deze snaar schuift nauwelijks tijdens het tennissen. Liever eerst één bespanning proberen? KCtennis heeft Rex Professional Supreme Power ook op set.

Rex Professional adviseert om deze snaar 1-2 kg strakker te bespannen als ander polyester snaren (speel je normaliter niet met  polyester dan hoef je de kilo's niet aan te passen)

Kleur : geel
Lengte: 200m
Dikte: 1.15mm, 1.20mm, 1.25mm, 1.30mm


 

Productdetails

Merk
Rex Professional
Kleur
Geel
Snaarverpakking
Rol (Coil)
Constructie
Mono
Snaardikte (in mm)
1.25mm
1.30mm
RPSPcoil1.25mm
5 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken