Rex Professional Energy String

Rex Professional Energy String

Op voorraad
€ 3,75
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
5 € 3,25 Tot € 2,50

Rex professional Energystring heeft een sterke co-polymeer kern met daarover heen gedraaid een laag treksterke co-polymeer monofilamenten. Daarnaast zijn er twee lagen met Du Pont kevlar vezels gedraaid om de centrale kern.

Dikte
  • 1.30mm
10 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Rex Professional Energystring Set

Rex Professional Energystring heeft een sterke co-polymeer kern met daarover heen gedraaid een laag treksterke co-polymeer monofilamenten. Daarnaast zijn er twee lagen met Du Pont kevlar vezels gedraaid om de centrale kern. Eigenschappen Energy string is een hoogwaardige syntheticgut snaar met veel elasticiteit en gevoel. De extra kevlar vezels, die om de kern zijn gewikkeld, zorgen voor een toename in power, return energy en excellente spanningsstabiliteit. Toepassing Geschikt voor spelers die zoeken naar levendige snaar met veel power vanwege een hoge elasticiteit. Kleur: gold Lengte : 12 m Dikte : 1.30 mm

Productdetails

Merk
Rex Professional
Snaarverpakking
Set (12M)
Constructie
Nylon/Synthetic
Snaardikte (in mm)
1.30mm
RPS16224
10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken