Rex Professional Energy String 200M

Rex Professional Energy String 200M

Laatste items in voorraad
€ 59,90
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 49,90 Tot € 20,00

Rex professional Energystring heeft een sterke co-polymeer kern met daarover heen gedraaid een laag treksterke co-polymeer monofilamenten. Daarnaast zijn er twee lagen met Du Pont kevlar vezels gedraaid om de centrale kern.

Dikte
  • 1.30mm
1 Item

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Rex Professional Energystring Coil

Rex Professional Energystring heeft een sterke co-polymeer kern met daarover heen gedraaid een laag treksterke co-polymeer monofilamenten. Daarnaast zijn er twee lagen met Du Pont kevlar vezels gedraaid om de centrale kern. Eigenschappen Energy string is een hoogwaardige syntheticgut snaar met veel elasticiteit en gevoel. De extra kevlar vezels, die om de kern zijn gewikkeld, zorgen voor een toename in power, return energy en excellente spanningsstabiliteit. Toepassing Geschikt voor spelers die zoeken naar levendige snaar met veel power vanwege een hoge elasticiteit. Kleur: gold Lengte : 200m Dikte : 1.30 mm

Productdetails

Merk
Rex Professional
Kleur
Goud
Snaarverpakking
Rol (Coil)
Constructie
Nylon/Synthetic
Snaardikte (in mm)
1.30mm
RPC16223
1 Item

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken