Rex Professional Dual Metal

Rex Professional Dual Metal

Op voorraad
€ 5,25
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
3 € 4,75 Tot € 1,50

Rex professional Dual Metal kenmerkt zich vooral door zijn bijzonder hoge spanningsstabiliteit! Daarnaast heeft deze snaar veel power, goede controle en een lange levensduur! Doordat de snaar elastischer is dan een standaard polyestersnaar bespant hij ook gemakkelijker.

Dikte
  • 1.20mm
  • 1.25mm
  • 1.30mm
  • 1.35mm
10 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Rex Professional Dual Metal set

Rex Professional Dual Metal kenmerkt zich vooral door zijn bijzonder hoge spanningsstabiliteit! Daarnaast heeft deze snaar veel power, goede controle en een lange levensduur! Doordat de snaar elastischer is dan een standaard polyestersnaar bespant hij ook gemakkelijker.

Dual Metal is geschikt voor spelers die een snaar zoeken met veel power en controle! Deze snaar schuift niet tijdens het tennissen. Doordat de snaar in verschillende diktes te verkrijgen is, kan een keuze gemaakt worden tussen comfort en duurzaamheid.

Dual Metal heeft een totaal nieuwe moleculaire opbouw uit een mengsel van een nieuw soort polymeer en carbon. Liever meerdere tennisrackets kunnen bespannen? KCtennis heeft Rex Professional Dual Metal ook op rol.

Kleur : metal grijs
Lengte: 12m
Dikte: 1.20- 1.25- 1.30- 1.35 mm


 

Productdetails

Merk
Rex Professional
Kleur
grijs
Snaarverpakking
Set (12M)
Constructie
Mono
Snaardikte (in mm)
1.20mm
1.25mm
1.30mm
1.35mm
RPDMset1.25mm
10 Items

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken