Diadora heren tennisschoenen

Diadora S. Competition 4 SG Blue/White
Beschikbaar
Diadora heren tennisschoenen

Diadora S. Competition 4 SG Blue/White

Diadora
172999.01
€ 84,95
De Diadora S. Competition 4 SG Blue/White is een schoen die uitstekend geschikt is voor dames die op zoek zijn naar een schoen met uitstekend comfort en een hoge duurzaamheid. Met de D-skin bovenkant biedt de schoen goed bescherming tegen het gebruik buiten op de tennisbaan. Maar daarbij biedt de schoen een uitstekende ventilatie en comfort. Spelers die...
Diadora S.Competition III SG Men
Beschikbaar
Diadora heren tennisschoenen

Diadora S.Competition III SG Men

Diadora
171496C6494
€ 89,95
Diadora S.Competition III SG Men is een nieuwe, comfortabele schoen uit de competition collectie van Diadora! Deze schoen is geschikt voor spelers met snel en behendig voetenwerk.    Enkele specificaties van de Diadora S.Competition III SG Men: Kleur: Zwart/Geel Ondergrond: Kunstgras en gravel

Diadora is een Italiaans sportkleding- en schoenenmerk. Ook voor tennis hebben zij goede kwaliteit tennisschoenen geproduceerd. Diadora dames-, heren en junior tennisschoenen zijn een van de meest verkochte tennisschoenen bij KCtennis.

Eigenschappen van Diadora tennisschoenen voor heren

Diadora tennisschoenen kenmerken zich door de comfortabele pasvorm. De tennisschoenen hebben verschillende profielen, zo zijn de omni zolen en visgraat zolen geschikt voor tennissen op zowel kunstgras en gravel.

Soorten Diadora heren tennisschoenen

Diadora heeft voor heren drie verschillende lijnen uitgebracht: S.Star, Competition en de S.Pro Evo lijn. De S.Pro Evo lijn is kenmerkend door de vaste tong in de schoen. De vaste tong zorgt ervoor dat de schoen nauw aansluit aan uw voet. Voordeel hierbij is dat je ook minder zand en dergelijke in je schoenen ervaart.

Diadora tennisschoenen heren kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Diadora heren tennisschoenen kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Diadora tennisschoenen heren voor 17.00 uur besteld? Dan zijn jouw ideale Diadora heren tennisschoenen morgen al in huis! Vind je geen geschikte Diadora heren tennisschoenen, kijk dan bij tennisschoenen heren voor jouw perfecte paar tennisschoenen.

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Maat

Maat

Kleur

Kleur

Profiel

Profiel

Tweede kleur

Tweede kleur

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken