Topspin Pure CS1

Topspin Pure CS1

Op voorraad
€ 79,90
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 69,90 Tot € 20,00

Topspin Pure CS1 is meest geschikt voor spelers met  een snelle slag hebben en graag met extra topspin spelen. Met dit racket kan je zware topspinballen diep in het achterveld slaan. De ballen hebben een extra hoge stuit; hiermee kan je de tegenstander radeloos maken. Het racket is zeer geschikt om te counteren. Het racket geeft de totale controle en enorm veel spin (16*19 snarenpatroon).

Het nieuw ontwikkelde Torsion Control System (TCS), die is geplaatst in het hart van het frame zorgt voor ongekende stabiliteit.

Actie: wordt geleverd met Novomatch PX 1.25 twv € 30,00

Gripmaat
  • L2 (4 1/4)
3 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Topspin Pure CS1

Topspin Pure CS1 is meest geschikt voor spelers met  een snelle slag hebben en graag met extra topspin spelen. Met dit racket kan je zware topspinballen diep in het achterveld slaan. De ballen hebben een extra hoge stuit; hiermee kan je de tegenstander radeloos maken. Het racket is zeer geschikt om te counteren. Het racket geeft de totale controle en enorm veel spin (16*19 snarenpatroon).

Het nieuw ontwikkelde Torsion Control System (TCS), die is geplaatst in het hart van het frame zorgt voor ongekende stabiliteit.

Pure Tennis Concept

Professioneel tennis is de optimale combinatie van kracht, snelheid, precisie en het juiste gevoel. Dit vereist wel het juiste greedschap. De individualiteit van iedere speler moet hiervoor in overweging genomen worden en een ieder moet zichzelf kunnen identificeren met zijn racket. Speler en racket moeten oever een periode van vele jaren een eenheid vormen. Het doel van de firma Topspin is niet alleen het bouwen van rackets die voldoen aan de hoogste technische- en kwaliteitsnormen, maar ook het stellen van een nieuwe maatstaf. Dit wordt tot uitvoering gebracht met de nieuwe PURE Line.

De Firma Topspin hecht geen waarde en bijzondere cosmetics op hun rackets en blijft ook ver van schijn innovaties die slechts tot doel hebben de commercie te dienen. Met het motto 'minder is meer', hebben de racket geen overbodige cosmetische details maar daarvoor in de in plaats overtuigen de racktets door individuele toepassingen en echte spel voordelen. Topspin rackets volgen nooit een trend, maar altijd de ideale lijn. De rackets van Topspin zijn daarom zeer stijf. Bij de hart-verbinding zijn extra Grafiet strengen aangebracht waardoor de rackets extra torsi-stijfheid krijgen. Hierdoor zijn de rackets veel stabieler dan conventionele frames.

Topspin rackets worden gemaakt van het beste en meest duurzame materiaal dat kan worden gebruikt voor rackets, namelijk Woven-GRAPHITE!

De Topspin rackets worden in-house in Duitsland ontwikkeld naar aanleiding van suggesties van contractspelers en klanten. De uiteindelijke productie vindt in Taiwan plaats; betere kwaliteit dan in China (waar de meeste merken hun rackets laten produceren). Dit blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat Topspoin het enige merk is dat rackets kan bouwen met een beam van 20mm dik en een RA waarde hoger dan 69RA.

PURE Philosophie.

Geen overbodige verflagen of andere plastic features. Nee alleen maar PURE Functionaliteit.
In plaats van lak hebben de PURE rackets een extra laag van gevlochten Grafiet. Deze extra gevlochten laag zorgt ervoor dat de buis na het frame veel torsie-stijver is en een langere levensduur kent dan ieder ander model op de huidige racket markt. De PURE rackets doen je meer denken aan een precisie werktuig of een wapen en zijn speelbaar voor vele jaren. Conventionele rackets verliezen na herhaaldelijk bespannen hunstijfheid en levendigheid. PURE rackets zijn nog steeds goed, zelfs na 50 keer bespannen en spelen exact hetzelfde als op de eerste dag. PURE rackets zijn net zo individueel als dat je zelf bent. Volledig getunned en aangepast alleen voor jou! Gewicht aanpassing in het handvat of in het blad van het racket maken een PURE racket tot het ultime werktuig op de baan. Met de drie PURE basismodellen kan Topspin het complete spectrum toernooispelers bedienen.

pure-line_landingpage.jpg

  UTSDe Topspin PURE CS1 is uitgerust met het anti shock systeem en de UTS technologie, dat wil zeggen dat de rackets aangepast kunnen worden aan de individuele eisen.

Softcap

Door de softcap wordt de schok tijdens balcontact afgezwakt. De harde kern zorgt voor de juiste overdracht van het gevoel; de zachte buitenkant voor het comfort. 

TCS is geplaatst tussen de bovenkant van de grip en het blad. Het is een soort brug die ervoor zorgt dat het racket niet kan torderen bij extreme topspin slagen/balversnelling.

 

STF-Ready
Het Solid Touch Feel (STF) System is het eerste dempingsysteem dat hoogfrequentie trillingen kan absorbereen de laag frequentie trillingen versterkt. Deze heb je namelijk nodig voor het gevoel en precisie.


Specificaties van de Topspin Pure CS1:
Bladgrootte : 630 cm2 / 98 sq in
Snarenpatroon: 16x19
Gewicht (onbespannen): 285g (300g bespannen)
Evenwicht (onbespannen): 325mm (335mm bespannen)
Stijfheid : 64 RA
Lengte : 69 cm
Powerlevel :Gemiddeld
Type slag : Lang
Doelgroep: Senioren
Type speler: Wedstrijdspeler
Type racket: Controle

 

Meer van Topspin

Op zoek naar een bijbehorende tennistas? KCtennis heeft ook Topspin tennistassen.

Productdetails

Merk
Topspin
Bladgrootte
97in² - 99in²
98
Gewicht (zonder bespanning)
276g - 285g
285g
Balanspunt (zonder bespanning)
316mm - 325mm
325mm
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Gemiddeld
Bespannen vanuit fabriek
Nee
Geleverd met beschermhoes
Ja
Adviesprijs
€ 169,00
4251092714061
3 Items
4251092714061

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken