Pro Kennex Kinetic KI Q+15 (285g) 2019

Pro Kennex Kinetic KI Q+15 (285g) 2019

Op voorraad
€ 159,90
Inclusief belasting Direct Leverbaar

Bij bestelling van dit product ontvang je 15 matchpoints. Deze matchpoints zijn goed voor € 4,50 korting bij een volgende bestelling.

De Pro Kennex Kinetic KI Q+ 15 is een racket afkomstig uit de Kinetic serie van Pro Kennex. Dit racket is uiterst geschikt voor ervaren spelers die een racket willen met extra stabiliteit en power. 

Gripmaat
  • L1 (4 1/8)
  • L2 (4 1/4)
  • L3 (4 3/8)
  • L4 (4 1/2)
2 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Pro Kennex Kinetic KI Q+ 15 2019

De Pro Kennex Kinetic KI Q+ 15 is een racket afkomstig uit de Kinetic serie van Pro Kennex. Dit racket is uiterst geschikt voor ervaren spelers die een racket willen met extra stabiliteit en power. Ook is de power afkomstig doordat dit racket verlengd is, hierdoor haalt u nog meer power uit uw zwaai. Dit racket is door het gewicht van 285 gram zeer wendbaar en biedt de mogelijkheid om voldoende power aan de bal mee te geven. Daarnaast heeft dit racket een 16*19 snarenpatroon waardoor het mogelijk is om voldoende spin aan de bal mee te geven. Doordat dit racket verlengd is, is het mogelijk om met de service nog meer power aan de bal mee te geven.

 Door de Kinetic Q Technologie is de Pro Kennex Kinetic Q+ 15 een zeer armvriendelijk racket. Met deze technologie wordt er in de 4 hoeken van het racketblad los materiaal geplaatst. Dit materiaal zorgt ervoor dat tijdens een slag de schok van het racket wordt opgevangen, hierdoor komt er minder belasting op uw arm terecht. De dop onderaan het racket maakt gebruik van een comfort cap. Dit zorgt ervoor dat de Kinetic technologie doorvloeit in het handvat, voor betere bescherming tegen vibratie.

Specificaties van de Pro Kennex Kinetic Q+ 15 2019:

Bladgrootte : 677 cm2 / 105 sq in
Snarenpatroon: 16x19
Gewicht (onbespannen): 285g (303g bespannen)
Evenwicht (onbespannen): 325mm (335mm bespannen)
Stijfheid : 72 RA
Lengte : 69.8 cm
Swingweight: 322
Powerlevel :Gemiddeld
Type slag : Gemiddeld
Doelgroep: Senioren
Type speler: Allround
Type racket: Controle

Toegepaste technologieën

Het Kinetic concept maakt gebruik van de kinetische energie die ontstaat bij iedere vorm van beweging. Het frame is voorzien van vele kamers waarin zich kleine kogeltjes bevinden die kinetische energie kunnen opslaan.

kinbeads

De kogeltjes zijn voorzien van een coating van grafietpoeder, waardoor de massa antistatisch wordt. De kinetische massa reageert explosiever en zorgt voor een veel hoger rendement.Als je het het frame naar achtereen zwaait verplaatsen de kogeltjes zich naar de achterzijde van de kamertjes die in de buis van het frame zijn geplaatst (afbeelding 1). De kegeltjes worden nu geladen met kinetische energie door de beweging naar achteren.
Wanneer de bal het racket raakt worden de kogeltjes naar de voorkant van de kamers geschoten (afbeelding 2). De kinetische energie wordt door gegeven aan de bal. Tijdens dit proces wordt de sweetspot vergroot zodat je meer controle hebt bij ballen die in het midden van het racket blad geraakt worden als daarbuiten.

De vibraties die je voelt nadat de bal het racket verlaat wordt geabsorbeerd door de kogeltjes die in de verschillende kamers zitten. De trillingen worden door de kinetische energie opgevangen. (afbeelding 3). Vibraties naar de arm worden geëlimineerd.voorkomen van armblessures. De balimpact wordt omgezet in kinetische energie, waardoor hinderlijke trillingen in het bladframe worden gereduceerd en geabsorbeerd.
Kinetic technologie is de enige rackettechnologie die de schok, de belangrijkste oorzaak van een tenniselleboog, reduceert. Bovendien hoeft de tennisser minderenergie te ‘investeren’ om hetzelfde resultaat te realiseren qua slagkracht en precisie.

Meer van Pro Kennex 

Naast de Pro Kennex Q+ 15 heeft KCtennis ook nog andere Pro Kennex Kinetic Tennisrackets. Ook heeft KCtennis Pro Kennex Tennistassen.

Merk
Pro Kennex
Bladgrootte
104in² - 108in²
105
Gewicht (zonder bespanning)
276g - 285g
285g
Balanspunt (zonder bespanning)
316mm - 325mm
325mm
Snarenpatroon
16*19
Swingweight
322
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Wedstrijdspeler
Bespannen vanuit fabriek
Nee
Geleverd met beschermhoes
Onbekend
Adviesprijs
€ 199,95
Type racket
Controle
Power
083918720840
2 Items
083918720840
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken