Pro Kennex Ki Black Ace (315g)
Pro Kennex Ki Black Ace (315g)
Pro Kennex Ki Black Ace (315g)
Pro Kennex Ki Black Ace (315g)
Pro Kennex Ki Black Ace (315g)
Pro Kennex Ki Black Ace (315g)
Pro Kennex Ki Black Ace (315g)
Pro Kennex Ki Black Ace (315g)

Pro Kennex Ki Black Ace (315g)

Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 151,90
Inclusief belasting

Bij bestelling van dit product ontvang je 15 matchpoints. Deze matchpoints zijn goed voor € 4,50 korting bij een volgende bestelling.

Aantal Prijs U bespaart
2 € 146,90 Tot € 10,00

Vanaf de basislijn is de pro Kennex Ki Black Ace (315g) geweldig om zware ballen te verwerken die bighitters op je af kunnen vuren. Naast het stabiele gevoel bij impact, geeft dit racket je de benodigde massa om de bal met veel power te slaan. Het racket heeft ook een open 16x19 snarenpatroon, wat resulteert in veel snippotentieel. Dit racket geeft je niet alleen een uitstekend gevoel bij het net, maar het voelt ook solide aan bij het volleren van harde ballen. Met zijn indrukwekkende combinatie van stabiliteit, precisie en gevoel is de Ki Black Ace (315g) een voor de hand liggende keuze voor ervaren spelers.

Gripmaat
  • L3 (4 3/8)
  • L4 (4 1/2)
0 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Pro Kennex Ki Black Ace (315g)

ro Kennex is een van de meest ervaren racketfabrikanten ter wereld. Als we 40 jaar teruggaan in de geschiedenis dan zien we de tot totstandkoming en eerste uitgave van het "Black Ace" model.

De nieuwste versies uit de Black Ace familie hebben de naam Pro kennex Ki Black Ace. De Pro Kennex Ki Black Ace heeft 3 modellen met een verschillend gewicht.

Met een bespannen gewicht van ongeveer 335 gram is de Ki Black Ace (315g) ontworpen voor de ervaren aanvallende speler die een hoge mate van stabiliteit en precisie vereist. Het gevoel is uitzonderlijk dankzij het 21 mm smalle frame en de flexibele RA-stijfheid. Dit racket profiteert ook van Kinetic Technology, een beproefd systeem dat dynamische massa gebruikt waardoor je effectiever door de bal kan slaan. Andere opmerkelijke technologieën zijn een Kinetic Comfort-handgreepsysteem dat trillingen vermindert voor een comfortabel gevoel tijdens het raken van de bal. Daarnaast heeft Pro Kennex de FlexLogic tecnlogie toegevoegd waardoor het racket beter buigt tijdens het raken van de bal. Het resultaat is dat het racketblad minder vervormt en en de bal langer in het racketblad verblijft. Dit resulteert in een betere controle en gemakkelijker toegang tot spin.

Vanaf de basislijn is de Ki Black Ace (315g) geweldig om zware ballen te verwerken die bighitters op je af kunnen vuren. Naast het stabiele gevoel bij impact, geeft dit racket je de benodigde massa om de bal met veel power te slaan. Het racket heeft ook een open 16x19 snarenpatroon, wat resulteert in veel snippotentieel. Dit racket geeft je niet alleen een uitstekend gevoel bij het net, maar het voelt ook solide aan bij het volleren van harde ballen. Met zijn indrukwekkende combinatie van stabiliteit, precisie en gevoel is de Ki Black Ace (315g) een voor de hand liggende keuze voor ervaren spelers.

Specificaties van de Pro Kennex Ki Black Ace (315g):
Bladgrootte : 645 cm2 / 100 sq in
Snarenpatroon: 16x19
Gewicht (onbespannen):315g (335g bespannen)
Evenwicht (onbespannen): 310mm (320mm bespannen)
Stijfheid : 58RA
Lengte : 68.5 cm
Swingweight: 320
Powerlevel :Laag/gemiddeld
Type slag : Lang
Doelgroep: Senioren
Type speler: Wedstrijdspeler
Type racket: Controle

Toegepaste technologieën

Het Kinetic concept maakt gebruik van de kinetische energie die ontstaat bij iedere vorm van beweging. Het frame is voorzien van vele kamers waarin zich kleine kogeltjes bevinden die kinetische energie kunnen opslaan.

kinbeads

De kogeltjes zijn voorzien van een coating van grafietpoeder, waardoor de massa antistatisch wordt. De kinetische massa reageert explosiever en zorgt voor een veel hoger rendement.Als je het het frame naar achtereen zwaait verplaatsen de kogeltjes zich naar de achterzijde van de kamertjes die in de buis van het frame zijn geplaatst (afbeelding 1). De kegeltjes worden nu geladen met kinetische energie door de beweging naar achteren.
  Wanneer de bal het racket raakt worden de kogeltjes naar de voorkant van de kamers geschoten (afbeelding 2). De kinetische energie wordt door gegeven aan de bal. Tijdens dit proces wordt de sweetspot vergroot zodat je meer controle hebt bij ballen die in het midden van het racket blad geraakt worden als daarbuiten.

De vibraties die je voelt nadat de bal het racket verlaat wordt geabsorbeerd door de kogeltjes die in de verschillende kamers zitten. De trillingen worden door de kinetische energie opgevangen. (afbeelding 3). Vibraties naar de arm worden geëlimineerd.voorkomen van armblessures. De balimpact wordt omgezet in kinetische energie, waardoor hinderlijke trillingen in het bladframe worden gereduceerd en geabsorbeerd.
Kinetic technologie is de enige rackettechnologie die de schok, de belangrijkste oorzaak van een tenniselleboog, reduceert. Bovendien hoeft de tennisser minderenergie te ‘investeren’ om hetzelfde resultaat te realiseren qua slagkracht en precisie.

Merk
Pro Kennex
Bladgrootte
100
100in² - 103in²
Gewicht (zonder bespanning)
306g - 315g
315g
Balanspunt (zonder bespanning)
305mm - 315mm
310mm
Snarenpatroon
16*19
Swingweight
320
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Wedstrijdspeler
Bespannen vanuit fabriek
Nee
Geleverd met beschermhoes
Ja
Adviesprijs
€ 189,95
083918721847
0 Items
083918721847

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken