Head Graphene Touch Speed S (Elite)
Head Graphene Touch Speed S (Elite)
Head Graphene Touch Speed S (Elite)
Head Graphene Touch Speed S (Elite)

Head Graphene Touch Speed S (Elite)

Op voorraad
€ 99,90
Inclusief belasting Direct Leverbaar

Bij bestelling van dit product ontvang je 9 matchpoints. Deze matchpoints zijn goed voor € 2,70 korting bij een volgende bestelling.

Head Graphene Touch Speed S is een mooi racket uit de Speed serie van Head. De Speed serie is de eerste racket serie die beschikt over het Graphene Touch materiaal. Head Graphene Touch Speed S is een wat lichter racket uit deze serie, zeer geschikt voor de ambitieuze jeugdspeler die wil doorgroeien. Head Graphene Touch Speed Elite (voorheen bekend als Head Touch Speed S) is vergeleken met de Speed MP wat lichter en zorgt daarnaast voor meer power.

Actie: Racket wordt, indien gewenst, extra voordelig bespannen met nieuwe HEAD Hawk tennissnaar.

Gripmaat
  • L1 (4 1/8)
  • L2 (4 1/4)
  • L3 (4 3/8)
2 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Head Graphene Touch Speed S (Elite)

Head Graphene Touch Speed S is een mooi racket uit de nieuwe Speed serie van Head. De nieuwe Speed serie is de eerste racket serie die beschikt over het Graphene Touch materiaal. Head Graphene Touch Speed S is een wat lichter racket uit deze serie en is breed inzetbaar dankzij het comfort en de balans tussen power en controle. Deze collectie is speciaal ontworpen voor de aanvallende speler. Het Graphene Touch materiaal zorgt voor een uitstekende demping van vervelende trillingen. Head Graphene Touch Speed S is vergeleken met de Speed MP wat lichter en zorgt daarnaast voor meer power.

Al met al is de Speed S een fijn, allround racket. Zeer geschikt voor de jeugdspeler die graag wil doorgroeien of de speler die op zoek is naar een licht maar stabiel racket met veel power en snelheid.

Specificaties van Head Graphene Touch Speed S (Elite):
Bladgrootte: 645 cm2 / 100 sq in
Snarenpatroon: 16x19
Gewicht (onbespannen):285g (303g bespannen)
Evenwicht (onbespannen): 320mm (330mm bespannen)
Stijfheid : 66 RA
Lengte : 68.5 cm
Swingweight: 312
Powerlevel :Gemiddeld
Type slag : Lang/Snel
Doelgroep: Senioren
Type speler: Wedstrijdspeler
Type racket: Controle

 

Graphene Touch Technologie

Graphene is 's werelds sterkste en lichtste materiaal. Door het gebruik van Graphene in de buis van het racket kan het gewicht in het hart (middelste gedeelte) van het tennisracket worden verminderd. In plaats daarvan kan het gewicht worden verschoven naar de beide uiteinde van het racket. Met de geoptimaliseerde herverdeling van het gewicht in het tennisracket is de tennisspeler in staat om meer energie te generen bij het raken van de tennisbal. Dus met minder inspanning wordt meer power gegenereerd. Daarnaast zorgt deze technologie voor een solide en gedempt gevoel tijdens het slaan van een bal. Vervelende trillingen worden dankzij het Touch materiaal optimaal gedempt.


Innegra Technologie:

Innegra is een materiaal dat samen met graphite vezels zorgt voor een zeer sterk en licht materiaal. Door dit toe te passen bij tennisrackets worden frames sterker en stabieler. daarnaast neemt de controle en shockdemping toe waardoor je minder trillingen hebt.  (trillingen die optreden wordt gereduceerd met maximaal 17 procent)

Meer van Head

Op zoek naar een bijbehorende tennistas? KCtennis heeft Head tennistassen en onder andere Head heren tenniskleding en Head dames tenniskleding. KCtennis verkoopt ook tennissnaren van Head in coils van 200M en setjes van 12M!

Merk
Head
Bladgrootte
100
100in² - 103in²
Gewicht (zonder bespanning)
276g - 285g
285g
Balanspunt (zonder bespanning)
316mm - 325mm
320mm
Snarenpatroon
16*19
Swingweight
312
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Gemiddeld
Bespannen vanuit fabriek
Nee
Geleverd met beschermhoes
Nee
Adviesprijs
€ 229,95
Type racket
Controle
726424926367
2 Items
726424926367

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken