Head Graphene Touch Speed Pro

Head Graphene Touch Speed Pro

Op voorraad
€ 124,90
Inclusief belasting Direct Leverbaar

Bij bestelling van dit product ontvang je 12 matchpoints. Deze matchpoints zijn goed voor € 3,60 korting bij een volgende bestelling.

Aantal Prijs U bespaart
2 € 119,90 Tot € 10,00

Head Graphene Touch Speed PRO is een mooi racket uit de nieuwe Speed serie van Head. De nieuwe Speed serie is de eerste racket serie die beschikt over het Graphene Touch materiaal. Head Graphene Touch Speed PRO is het nieuwe racket van topspeler Novak Djokovic. Dit racket biedt uitstekende mix van controle en optimaal gevoel!  Head Graphene Touch Speed PRO is het zwaarste racket uit de Speed serie.

Actie: Racket wordt, indien gewenst, extra voordelig bespannen met nieuwe HEAD Hawk tennissnaar.

Gripmaat
  • L2 (4 1/4)
  • L3 (4 3/8)
2 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Head Graphene Touch Speed PRO

Head Graphene Touch Speed PRO is een mooi racket uit de nieuwe Speed serie van Head. De nieuwe Speed serie is de eerste racket serie die beschikt over het Graphene Touch materiaal. Head Graphene Touch Speed PRO is het nieuwe racket van topspeler Novak Djokovic. Dit racket biedt uitstekende mix van controle en optimaal gevoel!  Head Graphene Touch Speed PRO is het zwaarste racket uit de Speed serie. Deze collectie is speciaal ontworpen voor de aanvallende speler. Het Graphene Touch materiaal zorgt voor een uitstekende demping van vervelende trillingen. 

Head Graphene Touch Speed PRO is de opvolger van de XT Speed en heeft zijn snarenpatroon, balanspunt en gewicht behouden. De touch Speed Pro is geupdated met de Graphene Touch technologie. Deze technologie zorgt voor een solide en comfortabel gevoel tijdens het slaan van een bal. Vervelende trillingen worden namelijk gedempt. Hierdoor speelt de Touch Speed Pro nog comfortabeler dan zijn voorganger. Het balanspunt van 315mm zorgt voor veel controle en wendbaarheid, hierdoor is dit ook een prima racket voor aan het net. Het gesloten snarenpatroon van 18*20 biedt minder spinpotentie dan het 16*19 snaren patroon van de Touch Speed S en MP. Het 18*20 snarenpatroon is echter wel duurzamer en draagt bij aan extra controle!  

Al met al is de Speed PRO een fijn controle racket. Zeer geschikt voor de speler die op zoek is naar een zwaar en stabiel racket met veel controle.

Specificaties van Head Graphene Touch Speed PRO:
Bladgrootte: 645 cm2 / 100 sq in
Snarenpatroon: 18x20
Gewicht (onbespannen):310g (329g bespannen)
Evenwicht (onbespannen): 315mm (322mm bespannen)
Stijfheid : 63 RA
Lengte : 68.5 cm
Swingweight: 322
Powerlevel :Laag
Type slag : Lang/Snel
Doelgroep: Senioren
Type speler: Wedstrijdspeler
Type racket: Controle

 

Graphene Touch Technologie

Graphene is 's werelds sterkste en lichtste materiaal. Door het gebruik van Graphene in de buis van het racket kan het gewicht in het hart (middelste gedeelte) van het tennisracket worden verminderd. In plaats daarvan kan het gewicht worden verschoven naar de beide uiteinde van het racket. Met de geoptimaliseerde herverdeling van het gewicht in het tennisracket is de tennisspeler in staat om meer energie te generen bij het raken van de tennisbal. Dus met minder inspanning wordt meer power gegenereerd. Daarnaast zorgt deze technologie voor een solide en gedempt gevoel tijdens het slaan van een bal. Vervelende trillingen worden dankzij het Touch materiaal optimaal gedempt.


Innegra Technologie:

Innegra is een materiaal dat samen met graphite vezels zorgt voor een zeer sterk en licht materiaal. Door dit toe te passen bij tennisrackets worden frames sterker en stabieler. daarnaast neemt de controle en shokdemping toe waardoor je minder trillingen hebt.  (trillingen die optreden wordt gereduceerd met maximaal 17 procent) 

Meer van Head

Op zoek naar een bijbehorende tennistas? KCtennis heeft Head tennistassen en onder andere Head heren tenniskleding en Head dames tenniskleding. KCtennis verkoopt ook t ennissnaren van Head in coils van 200M en setjes van 12M!

Merk
Head
Bladgrootte
100
100in² - 103in²
Gewicht (zonder bespanning)
306g - 315g
310g
Balanspunt (zonder bespanning)
305mm - 315mm
315mm
Snarenpatroon
18*20
Swingweight
322
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Wedstrijdspeler
Bespannen vanuit fabriek
Nee
Geleverd met beschermhoes
Nee
Adviesprijs
€ 269,95
Type racket
Controle
726424449637
2 Items
726424449637

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken