Head Youtek IG Radical Midplus

Head Youtek IG Radical Midplus

Op voorraad
€ 94,95
Inclusief belasting Direct Leverbaar

Bij bestelling van dit product ontvang je 9 matchpoints. Deze matchpoints zijn goed voor € 2,70 korting bij een volgende bestelling.

De laatste "echte" Head Radical met 18/20 snaren patroon is nu uniek te koop bij KCtennis.nl

 Head Youtek IG Radical is de opvolger van de Head Youtek Radical. Deze nieuwere versie heeft het Inegra materiaal. Inegra technologie zorgt voor meer stabiliteit en gevoel. Ook deze nieuwe radical versie heeft een 18/20 snaren patroon dat garant staat voor veel controle. Dit racket is meest geschikt voor aanvallend spel (zowel baseline als aan het net).

Gripmaat
  • L1 (4 1/8)
  • L2 (4 1/4)
  • L3 (4 3/8)
  • L4 (4 1/2)
  • L5 (4 5/8)
7 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Head Youtek IG Radical MP

Head Youtek IG Radical is de opvolger van de Head Youtek Radical. Deze nieuwere versie heeft het Inegra materiaal. Inegra technologie zorgt voor meer stabiliteit en gevoel.
Ook deze nieuwe radical versie heeft een 18/20 snaren patroon dat garant staat voor veel controle. Dit racket is meest geschikt voor aanvallend spel (zowel baseline als aan het net).  
3D weergave bekijken

Specificaties van de Head Youtek IG Radical Midplus:
Bladgrootte : 632 cm2 / 98 sq in
Snarenpatroon: 18x20
Gewicht (onbespannen):295g (313g bespannen)
Evenwicht (onbespannen): 320mm (330mm bespannen)
Stijfheid : 62 RA
Lengte : 68,5 cm
Swingweight: 320
Powerlevel :Laag
Type slag : Lang/Snel
Doelgroep: Senioren
Type speler: Wedstrijdspeler
Type racket: Controle

Innegra Technologie:
Innegra Technologie
Innegra is een materiaal dat samen met graphite vezels zorgt voor een zeer sterk en licht materiaal. Door dit toe te passen bij tennisrackets worden frames sterker en stabieler. daarnaast neemt de controle en shokdemping toe waardoor je minder trillingen hebt. (trillingen die optreden wordt gereduceerd met maximaal 17 procent)

Youtek d3otechnologie:


Head heeft alle modellen in de Youtek racketlijn uitgerust met het nieuwe 3do materiaal. Door de d3o technologie toe te voegen worden de unieke speeleigenschappen van HEAD rackets verrijkt met geheel nieuwe dimensies!

Bij een zachte benadering van het d3o materiaal is het gemakkelijk vervormbaar. Bij een harde klap op d3o vervormen de moleculen direct naar een stevig netwerk en wordt het materiaal zeer stijf en niet vervormbaar.

Wat doet de d3o technologie met de speeleigenschappen van Head tennisrackets?
Bij agressieve, snelle slagen biedt het racket met d3o technologie meer stijfheid wat resulteert in een zeer krachtig racket voor optimale power op je returns (vergelijk het met de klap van de hamer op het d30 materiaal > d3o verstijft). Bij minder krachtige slagen (slice / dropshot) geeft het racket juist optimale controle en een unieke touch met opmerkelijk veel gevoel! d3o zal bij deze ballen minder of niet verstijven wat resulteert in optimale controle om elke bal geplaatst en met veel gevoel te kunnen raken. Nadat de bal het racket heeft verlaten keren de d3o moleculen direct terug in hun normale plastische vorm. Bij elke return heb JIJ in de hand hoe je racket gaat reageren!

Merk
Head
Bladgrootte
97in² - 99in²
98
Gewicht (zonder bespanning)
286g - 295g
295g
Balanspunt (zonder bespanning)
316mm - 325mm
320mm
Snarenpatroon
18*20
Swingweight
320
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Wedstrijdspeler
Bespannen vanuit fabriek
Ja
Geleverd met beschermhoes
Nee
Adviesprijs
€ 209,00
Type racket
Controle
726423895442
7 Items
726423895442

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken