Sportastic Supreme 95 (Melzer)

Sportastic Supreme 95 (Melzer)

Laatste items in voorraad
€ 59,95
Inclusief belasting Direct leverbaar

De Sportastic Supreme 95 was het racket van wereld topper Jurgen Melzer. (Nu staat Jurgem Melzer bij Dunlop onder contract en speelt met de Dunlop Biomimetic 300 Tour) Uit het feit dat een topper als Jurgen Melzer met Sportastic heeft gespeeld mag je concluderen dat de rackets echt van wereldklasse zijn. De Sportastic Supreme 95 is een racket met ongekende precisie. Voor technische spelers geschikt.

Gripmaat
  • L4 (4 1/2)
1 Item

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Sportastic Supreme 95

De Sportastic Supreme 95 was het racket van wereld topper Jurgen Melzer. (Nu staat Jurgen Melzer bij Dunlop onder contract en speelt met de Dunlop Biomimetic 300 Tour) Uit het feit dat een topper als Jurgen Melzer met Sportastic heeft gespeeld mag je concluderen dat de rackets echt van wereldklasse zijn. De Sportastic Supreme 95 is een racket met ongekende precisie. Voor technische spelers geschikt. De Sportastic Supreme 95 heeft een 95 sq inch blad en een zeer fijnmazig bespanpatroon (18*20). Hierdoor heb je niet veel power (moet uit de techniek gehaald worden) maar ongekend veel precisie. Groot voordeel is dus dat je ten alle tijden 100% baas over de bal en kan voluit spelen. 

Het racket is uit 1 stuk gefabriceerd waardoor het geheel trillingsvrij speelt! (vaak zie je bij andere merken dat het handvat uit meerdere lagen of foam schalen oid is opgebouwd wat extra trillingen veroorzaakt!)

De Sportastic Supreme 95 heeft nog 3 andere revolutionaire technieken in zich:


1. Square Geometry Bespanning

Afgezien van de buitenste snaar zijn verder alle mazen in het racket perfect vierkant. Bij een conventioneel racket zitten de snaren in het midden dicht bij elkaar en naar gelang je dichter bij de rand van het frame komt zitten de snaren verder uit elkaar. Nadeel hiervan is dat als je een bal niet goed in het midden van je racket raakt je ook zeer weinig controle over de bal hebt. Dit komt doordat er maar weinig snaren aanwezig zijn om de juiste sturing aan de bal te geven. bij alle Sportastic rackets zijn de mazen overal even dicht en heb je dus ook goede controle over ballen die je niet perfect geraakt hebt.
3. Aero Dynamic Framespoiler

Deze techniek garandeert een snelle slagbeweging. De snaren liggen ingebed in het frame daaroverheen ligt een plastic band die zorgt dat de het racket helemaal glad is. Hierdoor wordt de aerodynamica met 30% verbetert. Daarnaast zijn de snaren goed beschermt tegen invloeden van buitenaf.

De verbeterde aerodynamica is goed merkbaar voor iedere speler (zowel beginnende als gevorderde tennissers). De rackets van Sportastic hebben door gebruik te maken van deze techniek een onvergelijkbaar goede handeling!

framespoiler

4. More Area Channel

Sportastic racket hebben de grootst mogelijke sweetspot (in verhouding met hun bladgrootte). De tubes liggen namelijk  niet op maar in het frame. Hierdoor is de afstand van de ene naar de andere zijde langer en heeft de snaar duidelijk meer bewegingsvrijheid.
Deze vergroting van de sweetspot gaat absoluut niet ten koste van de controle!


 

Specificaties van de Sportastic Supreme 95:

Materiaal : Titanium, Carbon, Graphite Fiberglas
Bladgrootte : 613 cm / 95 sq in
Gewicht (bespannen): 318 g
Evenwicht : 325 mm
Lengte : 70,0 cm
Powerlevel :Laag
Type Slag : Snel

Meer van Sportastic

Naast tennisrackets heeft KCtennis ook Sportastic tennisballen.

Productdetails

Merk
Sportastic
Bladgrootte
94in² - 96in²
95
Gewicht (zonder bespanning)
296g - 305g
300g
Balanspunt (zonder bespanning)
305mm - 315mm
315mm
Snarenpatroon
18*20
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Gemiddeld
Bespannen vanuit fabriek
Ja
Geleverd met beschermhoes
Nee
2913L4
1 Item
2913
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken