Sportastic Special

Sportastic Special

Laatste items in voorraad
€ 49,95
Inclusief belasting Direct leverbaar

De Sportastic Special is een racket dat geliefd is bij dames die in de wereld top spelen/speelden. De Sportastic Special is het racket van Sandra Klemenschits (WTA top 100 doubles) en het Ex-Racket von Barbara Schett (oud WTA top 10 speelster) en Petra Mandula. De Sportastic Special heeft een 98 sq inch blad in delta vorm. Voordeel hiervan is veel power met behoud van controle. Dit racket is geschikt voor alle doelgroepen maar zal fanatieke dames extra aanspreken!

Gripmaat
  • L3 (4 3/8)
1 Item

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Sportastic Special

De Sportastic Special is een racket dat geliefd is bij dames die in de wereld top spelen/speelden. De Sportastic Special is het racket van Sandra Klemenschits (WTA top 100 doubles) en het  Ex-Racket von Barbara Schett (oud WTA top 10 speelster) en Petra Mandula. De Sportastic Special heeft een 98 sq inch blad in delta vorm. Voordeel hiervan is veel power met behoud van controle. Dit racket is geschikt voor alle doelgroepen maar zal fanatieke dames extra aanspreken! 


De Sportastic Special heeft 3 revolutionaire technieken in zich:


1. Square Geometry Bespanning

Afgezien van de buitenste snaar zijn verder alle mazen in het racket perfect vierkant. Bij een conventioneel racket zitten de snaren in het midden dicht bij elkaar en naar gelang je dichter bij de rand van het frame komt zitten de snaren verder uit elkaar. Nadeel hiervan is dat als je een bal niet goed in het midden van je racket raakt je ook zeer weinig controle over de bal hebt. Dit komt doordat er maar weinig snaren aanwezig zijn om de juiste sturing aan de bal te geven. bij alle Sportastic rackets zijn de mazen overal even dicht en heb je dus ook goede controle over ballen die je niet perfect geraakt hebt.

2. Aero Dynamic Framespoiler

Deze techniek garandeert een snelle slagbeweging. De snaren liggen ingebed in het frame daaroverheen ligt een plastic band die zorgt dat de het racket helemaal glad is. Hierdoor wordt de aerodynamica met 30% verbetert. Daarnaast zijn de snaren goed beschermt tegen invloeden van buitenaf.

De verbeterde aerodynamica is goed merkbaar voor iedere speler (zowel beginnende als gevorderde tennissers). De rackets van Sportastic hebben door gebruik te maken van deze techniek een onvergelijkbaar goede handeling!

framespoiler

3. More Area Channel

Sportastic racket hebben de grootst mogelijke sweetspot (in verhouding met hun bladgrootte). De tubes liggen namelijk  niet op maar in het frame. Hierdoor is de afstand van de ene naar de andere zijde langer en heeft de snaar duidelijk meer bewegingsvrijheid.
Deze vergroting van de sweetspot gaat absoluut niet ten koste van de controle!


 

Specificaties van de Sportastic Special:

Materiaal : Titanium, Carbon, Graphite Fiberglas
Bladgrootte : 632 cm / 98 sq in
Gewicht (bespannen): 298 g
Evenwicht : 345 mm
Lengte : 70,0 cm
Powerlevel : Gemiddeld
Type Slag : Snel

Meer van Sportastic

Naast tennisrackets heeft KCtennis ook Sportastic tennisballen.

Productdetails

Merk
Sportastic
Bladgrootte
97in² - 99in²
98
Gewicht (zonder bespanning)
276g - 285g
280g
Balanspunt (zonder bespanning)
326mm - 335mm
335mm
Snarenpatroon
16*19
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Beginner
Bespannen vanuit fabriek
Nee
Geleverd met beschermhoes
Nee
2912L3
1 Item
2912
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken