Head XT Graphene Radical MP

Head XT Graphene Radical MP

Laatste items in voorraad
€ 104,90
Inclusief belasting Direct Leverbaar

Head XT Graphene Radical MP is een racket uit de Radical serie van Head. Topspeler Andy Murray heeft met dit racket gespeeld. De verbeterde Graphene technologie zorgt voor optimale gewichtsverdeling, hierdoor ontstaat maximaal speelgemak en extra wendbaarheid. Head Graphene XT Radical MP is lichter dan Head XT Graphene Radical PRO en biedt goede hanteerbaarheid.  Dit middelzware racket  is geschikt voor een brede groep spelers.
Head Graphene XT Radical MP is ook prima aan het net te gebruiken dankzij het balanspunt van 315mm.

Gratis voorbespannen met Head Sonic Pro zwart snaar.

Gripmaat
  • L3 (4 3/8)
1 Item

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Head XT Graphene Radical MP

Head XT Graphene Radical MP is een racket uit de Radical serie van Head. Topspeler Andy Murray heeft met dit racket gespeeld. De verbeterde Graphene technologie zorgt voor optimale gewichtsverdeling, hierdoor ontstaat maximaal speelgemak en extra wendbaarheid. Head Graphene XT Radical MP is lichter dan Head XT Graphene Radical PRO en biedt goede hanteerbaarheid.  Dit middelzware racket  is geschikt voor een brede groep spelers. 
Head Graphene XT Radical MP is ook prima aan het net te gebruiken dankzij het balanspunt van 315mm.  

Specificaties van Head XT Graphene Radical MP: 
Bladgrootte : 632 cm2 / 98 sq in
Snarenpatroon: 16x19
Gewicht (onbespannen):295g (313g bespannen)
Evenwicht (onbespannen): 315mm (324mm bespannen)
Stijfheid : 67 RA
Lengte : 65 cm
Swingweight: 320
Powerlevel :Laag
Type slag : Lang/Snel
Doelgroep: Senioren
Type speler: Wedstrijdspeler
Type racket: Controle

Graphene Technologie

Graphene is werelds sterkste en lichtste materiaal. Door het gebruik van Graphene in de buis van het racket kan het gewicht in het hart (middelste gedeelte) van het tennisracket worden verminderd. In plaats daarvan kan het gewicht worden verschoven naar de beide uiteinde van het racket. Met de geoptimaliseerde herverdeling van het gewicht in het tennisracket is de tennisspeler in staat om meer energie te generen bij het raken van de tennisbal. Dus met minder inspanning wordt meer power gegenereerd.

 


Innegra Technologie:
Innegra Technologie
Innegra is een materiaal dat samen met graphite vezels zorgt voor een zeer sterk en licht materiaal. Door dit toe te passen bij tennisrackets worden frames sterker en stabieler. daarnaast neemt de controle en shokdemping toe waardoor je minder trillingen hebt.  (trillingen die optreden wordt gereduceerd met maximaal 17 procent)

Youtek d3otechnologie:


Head heeft alle modellen in de Youtek racketlijn uitgerust met het nieuwe 3do materiaal. Door de d3o technologie toe te voegen worden de unieke speeleigenschappen van HEAD rackets verrijkt met geheel nieuwe dimensies!

Bij een zachte benadering van het d3o materiaal is het gemakkelijk vervormbaar. Bij een harde klap op d3o vervormen de moleculen direct naar een stevig netwerk en wordt het materiaal zeer stijf en niet vervormbaar.

Wat doet de d3o technologie met de speeleigenschappen van Head tennisrackets?
Bij agressieve, snelle slagen biedt het racket met d3o technologie meer stijfheid wat resulteert in een zeer krachtig racket voor optimale power op je returns (vergelijk het met de klap van de hamer op het d30 materiaal > d3o verstijft). Bij minder krachtige slagen (slice / dropshot) geeft het racket juist optimale controle en een unieke touch met opmerkelijk veel gevoel! d3o zal bij deze ballen minder of niet verstijven wat resulteert in optimale controle om elke bal geplaatst en met veel gevoel te kunnen raken. Nadat de bal het racket heeft verlaten keren de d3o moleculen direct terug in hun normale plastische vorm. Bij elke return heb JIJ in de hand hoe je racket gaat reageren!

LETOP: racket wordt geleverd zonder hoes!

Meer van Head

Op zoek naar een bijbehorende tennistas? KCtennis heeft Head tennistassen en onder andere Head heren tenniskleding en Head dames tenniskleding.  

Productdetails

Merk
Head
Bladgrootte
97in² - 99in²
98
Gewicht (zonder bespanning)
286g - 295g
295g
Balanspunt (zonder bespanning)
305mm - 315mm
315mm
Snarenpatroon
16*19
Swingweight
320
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Gemiddeld
Bespannen vanuit fabriek
Ja
Geleverd met beschermhoes
Nee
Adviesprijs
€ 239,95
726424678686
1 Item
726424678686

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken