Dunlop Srixon Revo CX 2.0

Dunlop Srixon Revo CX 2.0

Laatste items in voorraad
€ 119,90
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 108,90 Tot € 22,00

De Dunlop Srixon Revo CX 2.0 biedt uitstekend comfort en een goede mogelijkheid tot spin. Dit racket is met zijn gewicht van geschikt voor de gemiddelde tennisser. Dit racket is ook zeer geschikt voor de geavanceerde speler die op zoek is naar een manoeuvreerbaar racket. Door de framedikte van 21mm en het 98 Sq. Inch racketblad biedt dit racket een zeer precieze en accurate respons. Het racket maakt gebruik van de Dunlop Synchro Charge System technologie. Deze constructie is grafiet en biedt een beter gevoel en een betere stabiliteit. De voornaamste technologie die in dit racket wordt gebruikt is de Sonic Core VG technologie. Deze technologie combineert flexibel rubber in combinatie met silicoon om het algehele gevoel van het racket te verbeteren.

Vanaf de baseline voelt dit racket accuraat bij volledige swings. Daarnaast zorgt het gevoel ervoor dat er een heel goed gevoel is met de bal. Het open 16x19 snarenpatroon heeft de nodige bite om voldoende mogelijkheid tot spin te bieden. Aan het net is dit racket door zijn wendbaarheid zeer goed te gebruiken. Dit maakt het makkelijker om de actie in te gaan.

Gripmaat
  • L3 (4 3/8)
1 Item

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Dunlop Srixon Revo CX 2.0

De Dunlop Srixon Revo CX 2.0 biedt uitstekend comfort en een goede mogelijkheid tot spin. Dit racket is met zijn gewicht van geschikt voor de gemiddelde tennisser. Dit racket is ook zeer geschikt voor de geavanceerde speler die op zoek is naar een manoeuvreerbaar racket. Door de framedikte van 21mm en het 98 Sq. Inch racketblad biedt dit racket een zeer precieze en accurate respons. Het racket maakt gebruik van de Dunlop Synchro Charge System technologie. Deze constructie is grafiet en biedt een beter gevoel en een betere stabiliteit. De voornaamste technologie die in dit racket wordt gebruikt is de Sonic Core VG technologie. Deze technologie combineert flexibel rubber in combinatie met silicoon om het algehele gevoel van het racket te verbeteren. Vanaf de baseline voelt dit racket accuraat bij volledige swings. Daarnaast zorgt het gevoel ervoor dat er een heel goed gevoel is met de bal. Het open 16x19 snarenpatroon heeft de nodige bite om voldoende mogelijkheid tot spin te bieden. Aan het net is dit racket door zijn wendbaarheid zeer goed te gebruiken. Dit maakt het makkelijker om de actie in te gaan.

Specificaties van de Dunlop Srixon Revo CX 2.0:

Materiaal : Grafiet
Bladgrootte : 632 cm2 /98sq in
Snarenpatroon: 16x19
Gewicht (onbespannen): 305g (320g bespannen)
Balans (onbespannen): 315 mm (bespannen: 324mm)
Stijfheid : 68RA
Lengte : 68,5 cm
Swingweight: 314
Powerlevel :Laag
Type slag : Gemiddeld/Lang
Doelgroep: Senioren
Type speler: Wedstrijdspeler
Type racket: Controle

Meer van Dunlop

Naast Dunlop tennisrackets heeft KCtennis ook Dunlop tennistassen en Dunlop tennisballen.

Productdetails

Merk
Dunlop
Bladgrootte
97in² - 99in²
98
Gewicht (zonder bespanning)
296g - 305g
305g
Balanspunt (zonder bespanning)
305mm - 315mm
315mm
Snarenpatroon
16*19
Swingweight
314
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Wedstrijdspeler
Bespannen vanuit fabriek
Nee
Geleverd met beschermhoes
Ja
Adviesprijs
€ 229,95
4907913126314
1 Item
4907913126314

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken