Dunlop R6.0 Revolution

Dunlop R6.0 Revolution

Er zijn niet genoeg producten op voorraad
€ 89,00
Inclusief belasting
Dunlop R6.0 Revolution is een racket uit de Natural Tennis collectie van Dunlop. De rackets uit de NT collectie zijn geschikt voor ieder speelniveau!  In het handvat van de Dunlop R6.0 Revolution is koperdraad verwerkt, wat trillingen afvoert voor optimaal comfort. Het middelzware racket biedt al redelijk veel power en controle. Dunlop R6.0 Revolution heeft in tegenstelling tot andere rackets een breder frame. Het snaren patroon van 16x19 zorgt voor langer contact met de bal en extra spinpotentie. Dunlop R6.0 Revolution combineert Aeroskin CX voor een snellere slag en tot 36% minder luchtweerstand. Alle NT Revolution rackets beschikken over de Copper Wire Construction. Bij dit systeem is een  buigzaam koperdraad in de grip verwerkt. Tillingen worden gedempt. De BioFibre die is toegepast vermindert de trillingen met 18% wat zorgt voor meer comfort, gevoel en controle.
Gripmaat

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Dunlop R6.0 Revolution

Dunlop R6.0 Revolution is een racket uit de Natural Tennis collectie van Dunlop. De rackets uit de NT collectie zijn geschikt voor ieder speelniveau. In het handvat van de Dunlop R6.0 Revolution is koperdraad verwerkt, wat trillingen afvoert voor optimaal comfort. Het middelzware racket biedt al redelijk veel power en controle. Dunlop R6.0 Revolution heeft in tegenstelling tot andere rackets een breder frame. Het snaren patroon van 16x19 zorgt voor langer contact met de bal en extra spinpotentie. Dunlop R6.0 Revolution combineert Aeroskin CX voor een snellere slag en tot 36% minder luchtweerstand. Alle NT Revolution rackets beschikken over de Copper Wire Construction. Bij dit systeem is een  buigzaam koperdraad in de grip verwerkt. Tillingen worden gedempt. De BioFibre die is toegepast vermindert de trillingen met 18% wat zorgt voor meer comfort, gevoel en controle.    Specificaties Dunlop R6.0 Revolution: Materiaal : Graphite  Bladgrootte : 677 cm2 Gewicht : 281 g onbespannen Stijfheid : 67 ra Evenwicht : 333mm Lengte : standaard Powerlevel :Gemiddeld Type Slag : medium Let op: dit racket wordt vanaf fabriek bespannen geleverd.  

Meer van Dunlop

Op zoek naar een bijbehorende tennistas? Dunlop heeft binnen de Natural Tennis serie een eigen tas ontworpen. Dunlop Revolution NT 10-racketbag biedt ruimte voor 10 rackets.

Productdetails

Merk
Dunlop
Bladgrootte
104in² - 108in²
Gewicht (zonder bespanning)
276g - 285g
Balanspunt (zonder bespanning)
316mm - 325mm
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Beginner
Bespannen vanuit fabriek
Nee
Geleverd met beschermhoes
Ja
Adviesprijs
€ 179,95
5013317747525
5013317747525
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken