• In prijs verlaagd
Babolat Pure Drive Tour

Babolat Pure Drive Tour

Laatste items in voorraad
€ 109,90 € 209,95 -€ 100,05
Inclusief belasting Direct leverbaar
Aantal Prijs U bespaart
2 € 99,90 Tot € 19,99

Babolat Pure Drive Tour is de opvolger van de Babolat Pure Drive Roddick. Deze nieuwe versie heeft net zoals zijn voorgangers veel power en controle waardoor dit racket zo geschikt is voor gevorderde spelers met langere slag.   Deze nieuwste versie is uitgerust met Babolat's FSI technology. Deze nieuwe technologie heeft de sweetspot naar boven verplaatst (doorgaans de plek waar de betere spelers de bal raken) en het snaren patroon is iets fijnmaziger geworden. Door de snaren dichter bij elkaar te brengen ontstaat meer controle.   Maar natuurlijk heeft ook deze versie weer dezelfde typische aerodynamisch gevormde buis die enorm veel stabiliteit met zich mee brengt. Daarnaast heeft het racket veel snip-potentieel waardoor je vanaf de baseline alle ingrediënten ter beschikking hebt om je tegenstander van de baan te vegen. Kort samengevat: De Pure Drive Tour is ideaal voor diegene die precisie zoekt met voldoende massa om te heersen op de baan.

Actie: wordt voordelig geleverd met Babolat RPM Blast snaar

Gripmaat
  • L2 (4 1/4)
1 Item

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

Babolat Pure Drive Tour

Babolat Pure Drive Tour is de opvolger van de Babolat Pure Drive Roddick. Deze nieuwe versie heeft net zoals zijn voorgangers veel power en controle waardoor dit racket zo geschikt is voor gevorderde spelers met langere slag.   Deze nieuwste versie is uitgerust met babolat's FSI technology. Deze nieuwe technologie heeft de sweetspot naar boven verplaatst (doorgaans de plek waar de betere spelers de bal raken) en het snaren patroon is iets fijnmaziger geworden. Door de snaren dichter bij elkaar te brengen ontstaat meer controle.   Maar natuurlijk heeft ook deze versie weer dezelfde typische aerodynamisch gevormde buis die enorm veel stabiliteit met zich mee brengt. Daarnaast heeft het racket veel snip-potentieel waardoor je vanaf de baseline alle ingrediënten ter beschikking hebt om je tegenstander van de baan te vegen. Kort samengevat: De Pure Drive Tour is ideaal voor diegene die precisie zoekt met voldoende massa om te heersen op de baan.     Actie: wordt geleverd met Babolat RPM Blast snaar

Specificaties van de Babolat Pure Drive tour:
Materiaal : Grafiet
Bladgrootte : 645 cm2 /100 sq in
Snarenpatroon: 16x19
Gewicht (onbespannen): 315 g (333g bespannen)
Evenwicht (onbespannen): 350 mm (bespannen: 315mm)
Stijfheid : 70 RA
Lengte : 68,5 cm
Swingweight: 331

Powerlevel :Laag/Gemiddeld
Type slag : Gemiddeld /Lang
Doelgroep: Senioren
Type speler: Allround
Type racket: power en controle

 
Aan de Babolat pure Drive Tour is een hybrid van braided carbon fibers en tungsten filamenten aan  toegevoegd. Hierdoor wordt het frame sterker en heeft meer weerstand tegen torsie (Babolat beweert dat deze versie 26% meer precisie heeft dan zijn voorganger).Het cortex systeem geeft meer demping en comfort met behoud van een goede response! Beste compromis tussen power en controle. De cortex technologie is geplaatst net boven het handvat en zorgt voor reductie van trillingen en zorgt zo voor meer comfort. De feedback blijft gelijk en wordt niet aangetast.Daarnaast is de Babolat Pure Drive Tour (net als zijn voorganger) uitgerust met het woofer systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de sweetspot wordt vergroot.

 

Meer van Babolat

Op zoek naar een bijbehorende tennistas? KCtennis heeft ook Babolat tennistassen, Babolat heren tennisschoenen en Babolat dames tennisschoenen.

Productdetails

Merk
Babolat
Bladgrootte
100
100in² - 103in²
Gewicht (zonder bespanning)
306g - 315g
315
Balanspunt (zonder bespanning)
305mm - 315mm
315
Snarenpatroon
16*19
Swingweight
Onbekend
Doelgroep
Senior
Niveau Speler
Wedstrijdspeler
Bespannen vanuit fabriek
Nee
Geleverd met beschermhoes
Nee
3324921316154
1 Item
3324921316154

Je bent misschien ook geïnteresseerd in

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken