Babolat Rival Series

Babolat Rival 100
Beschikbaar
Babolat Rival Series

Babolat Rival 100

Babolat
121190
€ 69,95
De Babolat Rival 100 is een perfect racket geschikt voor de beginnende tennisser. Dit racket is zeer toegankelijk en is door zijn comfort geschikt voor een brede groep spelers. Het racket is door het kunststof materiaal zeer gebruiksvriendelijk. Het racket biedt met een racketblad van 100 Sq. inch in combinatie met een lager gewicht een hoge wendbaarheid....

Babolat Rival serie bevat tennisrackets voor de beginnende wedstrijdspeler. Het frame is ontworpen om snel spel verbetering te boeken. De Rival serie bestaat uit de Babolat Rival 100 (verkrijgbaar in een groene of oranje variant) en de Babolat Rival Pro.

Babolat Rival serie specificaties

Babolat Rival 100 is een geschikt racket voor de beginnende speler. Het is een lichtgewicht racket wat zeer comfortabel aanvoelt en zeer manoeuvreerbaar is. Babolat Rival Pro is geschikt voor spelers die regelmatig tennissen en snel vooruitgang willen boeken in wedstrijden. Dit racket voelt licht en comfortabel aan.

Voldoen de specificaties van de Babolat Rival serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Babolat Pure Drive serie voor spin en controle, Babolat Pure Aero serie voor power, de Babolat Pure Strike serie voor een stijf racket met controle, de Babolat Pure Control voor een wedstrijdracket met veel controle of de Babolat Pure Play serie met de nieuwste meetapparatuur van je slagen.

Babolat Rival kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Babolat Rival serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Babolat Rival tennisracket morgen al in huis!

Filteren op

Prijs

Prijs

-

Gripmaat

Gripmaat

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken