Babolat Pure Play Series

Babolat Pure Play Series

Babolat Pure Play Serie is speciaal ontworpen voor spelers die hun spel en vaardigheden willen analyseren. De sensoren van de nieuwste play technologie zorgt ervoor dat je kracht, het punt van contact met de bal en het type- en aantal slagen worden gemeten. Via een app op je telefoon kan je alle gemeten gegevens direct bekijken. De batterij van het racket gaat ongeveer 6 uur mee, waarna je hem kan opladen via de USB-poort in het handvat.

Babolat Pure Play Specificaties

De Babolat Pure Play serie heeft twee rackets: de Pure Drive variant en de Aero Pro Drive Variant. Beide rackets vragen techniek van de speler maar bieden daarvoor balsnelheid en controle terug.

Bekijk hier het filmpje van Babolat Pure Play Serie
https://www.youtube.com/watch?time_continue=114&v=lmzMSDKy_v4

Voldoen de specificaties van de Babolat Pure Play serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Babolat Pure Drive serie voor spin en controle, de Babolat Pure Aero serie voor power, de Babolat Pure Strike serie voor een stijf racket met controle of de Babolat Control voor een wedstrijdracket met veel controle.

Babolat Pure Play kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Babolat Pure Play serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Babolat Pure Play morgen al in huis!

Er zijn (nog) geen beschikbare producten in deze categorie.

KCTennis.nl 9.3 van 10 beoordeeld door 768 reviews op Trustpilot.com