Babolat Pure Control Series

Babolat Pure Control Series

Babolat Pure Control Series beschikt over rackets met de meeste controle van alle Babolat rackets. De Pure Control Serie is vervangen voor de welbekende Babolat Pure Storm Serie en is geschikt voor wedstrijdspelers vanaf niveau 4. Rackets uit deze serie staan voor flexibiliteit en controle.

Babolat Pure Control specificaties

Babolat Pure Control is de lichte variant geschikt voor dames. Babolat Pure Control Tour is de zwaardere variant voor heren waarbij je zelf de snelheid aan de bal mee zal moeten geven.

Voldoen de specificaties van de Babolat Pure Control serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Babolat Pure Drive serie voor spin en controle, de Babolat Pure Aero serie voor power, de Babolat Pure Strike serie voor een stijf racket met controle of de Babolat Pure Play serie voor rackets met de nieuwste meetapparatuur van je slagen.

Babolat Pure Control kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Babolat Pure Control serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Babolat Pure Control morgen al in huis!

Er zijn (nog) geen beschikbare producten in deze categorie.

KCTennis.nl 9.3 van 10 beoordeeld door 768 reviews op Trustpilot.com