Babolat Improvergrip Black/Blue

Babolat Improvergrip Black/Blue

Laatste items in voorraad
€ 4,90
Inclusief belasting Direct Leverbaar

Bestel voor minimaal € 10 om een matchpoint te ontvangen. Eén matchpoint is goed voor € 0,30 korting bij een volgend bestelling.

Aantal Prijs U bespaart
3 € 3,90 Tot € 3,00

Babolat Improvergrip Black/Blue is een handige overgrip voor de jeugd. Doormiddel van deze grip leer je hoe je je handen op de juiste manier moet houden. Deze grip is eenvoudig aan te brengen over de basisgrip en blijft goed plakken. Deze grip is speciaal gemaakt voor de kinderrackets in maat 23 en 25

1 Item

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Babolat Improvergrip Black/Blue

Babolat Improvergrip Black/Blue is een handige overgrip voor de jeugd. Doormiddel van deze grip leer je hoe je je handen op de juiste manier moet houden. Deze grip is eenvoudig aan te brengen over de basisgrip en blijft goed plakken. Deze grip is speciaal gemaakt voor de kinderrackets in maat 23 en 25. 


 

Meer van Babolat 
 

Naast junior tennisgrips heeft Babolat junior tenniskleding en is het merk bekend van de welbekende Babolat tennisrackets en Babolat tennistassen.

Merk
Babolat
Kleur
Blauw
Tweede kleur
Zwart
Type grip
Basisgrip
Verpakking
per stuk
Adviesprijs
€ 12,95
3324921539713
1 Item
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken