RS Allcourt Black Edition 4-pack

RS Allcourt Black Edition 4-pack

Op voorraad
€ 9,90
Inclusief belasting Direct leverbaar

Bestel voor minimaal € 10 om een matchpoint te ontvangen. Eén matchpoint is goed voor € 0,30 korting bij een volgend bestelling.

Aantal Prijs U bespaart
18 € 8,50 Tot € 25,20

De RS Allcourt Black Edition is een tennisbal die is ontworpen en ontwikkeld door een tennisprof, iemand die weet hoe de perfecte tennisbal zou moeten aanvoelen. Een team van ingenieurs, productontwikkelaars en andere bekende tennisspelers heeft samen met RS-tennis een verbazingwekkend goed product gemaakt. De tennisbal is opgebouwd uit de allerbeste materialen en komt tot stand in een extreem nauwkeurig productieproces. De RS allcourt is geschikt voor alle baan ondergrond en heeft een verbazingwekkend goed speelgevoel. Deze ballen worden onder andere gebruikt op het Memphis Open toernooi! Dit is een ATP 250 toernooi dat ieder jaar door grote spelers in de tenniswereld wordt bezocht.

De duurzaamheid van deze bal is nog niet eerder geëvenaard. Deze bal blijft zijn goede stuit behouden; iets wat niet eerder is gelukt bij gasgevulde ballen.

 

18 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

RS Allcourt Black Edition 4-pack

De RS Allcourt Black Edition is een tennisbal die is ontworpen en ontwikkeld door een tennisprof, iemand die weet hoe de perfecte tennisbal zou moeten aanvoelen. Een team van ingenieurs, productontwikkelaars en andere bekende tennisspelers heeft samen met RS-tennis een verbazingwekkend goed product gemaakt. De tennisbal is opgebouwd uit de allerbeste materialen en komt tot stand in een extreem nauwkeurig productieproces. De RS allcourt is geschikt voor alle baan ondergrond en heeft een verbazingwekkend goed speelgevoel.

De duurzaamheid van deze bal is nog niet eerder geëvenaard. Deze bal blijft zijn goede stuit behouden; iets wat niet eerder is gelukt bij gasgevulde ballen.

https://pbs.twimg.com/media/B3UJTs7IEAAALEz.jpg

 

Merk
RS (Robin Söderling)
Kleur
Geel
Stage Ballen
Normaal (senior; hele baan)
Verpakking
4 stuks
Type bal
Gasgevuld
Adviesprijs
€ 12,95
7350073930012
18 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken