Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red 60 stuks
Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red 60 stuks
Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red 60 stuks
Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red 60 stuks

Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red 60 stuks

Op voorraad
€ 75,00
Inclusief belasting Direct leverbaar

De Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red 60 stuks is een ITF goedgekeurde stage 3 bal. Deze bal leent zich dus perfect voor de KNLTB competitie mee te spelen. De  Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red heeft goede kwaliteit vilt is geschikt voor alle ondergronden. Zeer geschikt   beginnende jeugdspelers die op een volledige banen spelen maar moeite hiermee hebben.

De  Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red  is zachter dan een normale tennisbal. Hierdoor krijg je een lagere snelheid en een iets mindere stuit (75%). De  Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red  is de ideale trainingsbal voor jonge kinderen en voor ouderen die aan hun techniek willen werken. Aanbevolen door KNLTB voor jeugd tot en met 7 jaar!!

2 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Omschrijving

 Unlimited Balls Stage 3 Yellow/ Red 60 stuks

De Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red 60 stuks is een ITF goedgekeurde stage 3 bal. Deze bal leent zich dus perfect voor de KNLTB competitie mee te spelen. De  Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red heeft goede kwaliteit vilt is geschikt voor alle ondergronden. Zeer geschikt   beginnende jeugdspelers die op een volledige banen spelen maar moeite hiermee hebben.

De  Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red  is zachter dan een normale tennisbal. Hierdoor krijg je een lagere snelheid en een iets mindere stuit (75%). De  Unlimited Balls Stage 3 Yellow/Red  is de ideale trainingsbal voor jonge kinderen en voor ouderen die aan hun techniek willen werken. Aanbevolen door KNLTB voor jeugd tot en met 7 jaar!! Op zoek naar andere ballen voor de jeugd? KCtennis heeft ook Sportastic tennisballen en Dunlop tennisballen voor de jeugd.

Productdetails

Merk
Balls unlimited
Kleur
Geel/Rood
Stage Ballen
Stage 3 (rood; mini-baan)
Verpakking
60 stuks
Type bal
Stage
Adviesprijs
€ 84,95
TOBUST360ER
2 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken