Unlimited Balls Stage 2 Orange /Yellow Bucket (60 stuks)

Unlimited Balls Stage 2 Orange /Yellow Bucket (60 stuks)

Niet op voorraad, product wordt voor u besteld
€ 85,00
Inclusief belasting Levertijd bedraagt 3 werkdagen

Bij bestelling van dit product ontvang je 8 matchpoints. Deze matchpoints zijn goed voor € 2,40 korting bij een volgende bestelling.

De Unlimited Balls Stage 2 Orange /Yellow 60  stuks  is een ITF goedgekeurde stage 2 bal. Deze bal leent zich dus perfect voor de KNLTB competitie mee te spelen. De  Unlimited Balls Stage 2 Orange /Yellow  heeft goede kwaliteit vilt is geschikt voor alle ondergronden. Zeer geschikt   beginnende jeugdspelers die op een volledige banen spelen maar moeite hiermee hebben. 

De  Unlimited Balls Stage 2 Orange /Yellow  is zachter dan een normale tennisbal. Hierdoor krijg je een lagere snelheid en een iets mindere stuit (50%). De  Unlimited Balls Stage 2 Orange /Yellow  is de ideale trainingsbal voor jonge kinderen en voor ouderen die aan hun techniek willen werken. Aanbevolen door KNLTB voor jeugd tot en met 10 jaar!!

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

 Unlimited Balls Stage 2 Orange /Yellow 60 stuks

De Unlimited Balls Stage 2 Orange /Yellow 60 stuks  is een ITF goedgekeurde stage 2 bal. Deze bal leent zich dus perfect voor de KNLTB competitie mee te spelen. De  Unlimited Balls Stage 2 Orange /Yellow  heeft goede kwaliteit vilt is geschikt voor alle ondergronden. Zeer geschikt   beginnende jeugdspelers die op een volledige banen spelen maar moeite hiermee hebben. 

De  Unlimited Balls Stage 2 Orange /Yellow  is zachter dan een normale tennisbal. Hierdoor krijg je een lagere snelheid en een iets mindere stuit (50%). De  Unlimited Balls Stage 2 Orange /Yellow  is de ideale trainingsbal voor jonge kinderen en voor ouderen die aan hun techniek willen werken. Aanbevolen door KNLTB voor jeugd tot en met 10 jaar!! Op zoek naar andere ballen voor de jeugd? KCtennis heeft ook Sportastic tennisballen en Dunlop tennisballen voor de jeugd.

Merk
Balls unlimited
Kleur
Geel/Oranje
Stage Ballen
Stage 2 (oranje; 1/2baan)
Verpakking
60 stuks
Type bal
Stage
Adviesprijs
€ 99,95
TOBUST212ER.1

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken