Balls Unlimited Code Blue 60 - Geel/Oranje
Balls Unlimited Code Blue 60 - Geel/Oranje
Balls Unlimited Code Blue 60 - Geel/Oranje
Balls Unlimited Code Blue 60 - Geel/Oranje

Balls Unlimited Code Blue 60 - Geel/Oranje

Niet op voorraad, product wordt voor u besteld
€ 69,95
Inclusief belasting Levertijd bedraagt 3 werkdagen

Bij bestelling van dit product ontvang je 6 matchpoints. Deze matchpoints zijn goed voor € 1,80 korting bij een volgende bestelling.

Balls Unlimited Code Blue Geel/Oranje 60 stuks  heeft een zeer lange levensduur mede door het gebruik van hoge kwaliteit geweven vilt gemaakt van TTI Thailand . De bal stuit hoog op, ook bij lage temperaturen. Het is een drukloze bal die zijn prettige speeleigenschappen langdurig weet te behouden. Deze drukloze bal is van een uitzonderlijke toernooi kwaliteit en een echte aanrader! De prijs/kwaliteit verhouding is ongeëvenaard.

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

Balls Unlimited Code Blue Geel/Oranje 60 stuks

Balls Unlimited Code Blue Geel/Oranje 60 stuks  heeft een zeer lange levensduur mede door het gebruik van hoge kwaliteit geweven vilt gemaakt van TTI Thailand . De bal stuit hoog op, ook bij lage temperaturen. Het is een drukloze bal die zijn prettige speeleigenschappen langdurig weet te behouden. Deze drukloze bal is van een uitzonderlijke toernooi kwaliteit en een echte aanrader! De prijs/kwaliteit verhouding is ongeëvenaard.
 

 

Merk
Balls unlimited
Kleur
Geel/Oranje
Stage Ballen
Normaal (senior; hele baan)
Verpakking
60 stuks
Type bal
Trainers
Adviesprijs
€ 99,95
TOBUCB60BO

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken