Prince Shark series

Prince Shark 110
Beschikbaar
Prince Shark series

Prince Shark 110

Prince
7T46B8052
€ 79,95
Prince Shark 110 is een racket met veel power uit de Prince Shark series. Dit racket is vooral geschikt voor de recreatieve/ allround speler die op zoek is naar snelheid en een stabiel racket met veel power.

Prince Shark serie specificaties

De Prince Shark series beschikt over rackets voor de recreatieve en allround speler. Wij bieden drie rackets uit de Shark serie aan, deze hebben allemaal een groter racketblad, waardoor de sweetspot wordt vergroot. Een vergrootte sweetspot resulteert in het vaker "juist"slaan van de bal.

Voldoen de specificaties van de Shark serie niet aan jouw wensen? Kijk dan naar de Prince Tour TeXtreme serie voor meer controle. Prince Premier Texteme Serie speciaal voor mensen met een korte achterzwaai, Prince Lightning Serie een licht, snel racket met veel power of de Prince Beast serie is zeer armvriendelijk en geeft veel power.

Prince Shark kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig jouw ideale racket uit de Prince Shark serie kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je racket voor 17.00 uur besteld? Dan is jouw Prince Shark tennisracket morgen al in huis!

Filteren op

Prijs

Prijs

-
Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken