Nerf Vortex Howler

Nerf Vortex Howler

Op voorraad
€ 17,95
Inclusief belasting Direct Leverbaar

Bij bestelling van dit product ontvang je 1 matchpoint. Deze matchpoints zijn goed voor € 0,30 korting bij een volgende bestelling.

De NERF Vortex Howler is een soort American Football met een staart. Met deze aerodynamische bal kan je super ver en zeer precies gooien. De staart zorgt ervoor dat de bal goed zijn baan houdt en maakt het mogelijk om spiraal vormige omwentelingen te creëren. Terwijl de Vortex door de lucht vliegt, zorgt een ingebouwde fluit ervoor dat de bal een soort "Howling' geluiden maakt. De Mega Howler is een super goed hulpmiddel om de slagbeweging bij de service te oefenen.

 

 

3 Items

Neem contact met ons op en wij helpen je graag verder. Heb je een vraag buiten onze openingstijden dan is het verstandiger om gebruik te maken van het contactformulier.

NERF Vortex Howler

De NERF Vortex  Howler is een soort American Football met een staart. Met deze aerodynamische bal kan je super ver en zeer precies gooien. De staart zorgt ervoor dat de bal goed zijn baan houdt en maakt het mogelijk om spiraal vormige omwentelingen te creëren.
Terwijl de Vortex door de lucht vliegt, zorgt een ingebouwde fluit ervoor dat de bal een soort "Howling' geluiden maakt. De Mega Howler is een super goed hulpmiddel om de slagbeweging bij de service te oefenen.

Deze bal is natuurlijk perfect voor op het strand of op een mooie zomerdag buiten.

Naast de sportieve precisie bij het werpen, beleeft men ook plezier aan de drie huilgeluiden en de mega-sound. Vanaf 5 jaar, lengte ca. 32 cm, omvang ca. 28 cm, 240 g
 

Adviesprijs
€ 19,00
5010994736606
3 Items

Klanten die dit product aangeschaft hebben kochten ook...

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken