Diadora herenschoenen


Diadora is een Italiaans sportkleding- en schoenenmerk. Ook voor tennis hebben zij goede kwaliteit tennisschoenen geproduceerd. Diadora dames-, heren en junior tennisschoenen zijn een van de meest verkochte tennisschoenen bij KCtennis.

Eigenschappen van Diadora tennisschoenen voor heren

Diadora tennisschoenen kenmerken zich door de comfortabele pasvorm. De tennisschoenen hebben verschillende profielen, zo zijn de omni zolen en visgraat zolen geschikt voor tennissen op zowel kunstgras en gravel.

Soorten Diadora heren tennisschoenen

Diadora heeft voor heren drie verschillende lijnen uitgebracht: S.Star, Competition en de S.Pro Evo lijn. De S.Pro Evo lijn is kenmerkend door de vaste tong in de schoen. De vaste tong zorgt ervoor dat de schoen nauw aansluit aan uw voet. Voordeel hierbij is dat je ook minder zand en dergelijke in je schoenen ervaart.

Diadora tennisschoenen heren kopen

Via www.kctennis.nl kan je eenvoudig Diadora heren tennisschoenen kopen. Wanneer je voor meer dan 50 euro bestelt, krijg je van ons de verzendkosten cadeau. Heb je je Diadora tennisschoenen heren voor 17.00 uur besteld? Dan zijn jouw ideale Diadora heren tennisschoenen morgen al in huis! Vind je geen geschikte Diadora heren tennisschoenen, kijk dan bij tennisschoenen heren voor jouw perfecte paar tennisschoenen.

Product toegevoegd aan wensenlijst
Product toegevoegd om te vergelijken