Betalen

Betaalmethoden bij Kctennis.nl

Paypal.
Na de bestelprocedure wordt u automatisch verwezen naar de Paypal-website en betaalt u op de gebruikelijke manier. Voor meer informatie over betalen met Paypal; klik hier

iDEAL.
Tijdens het bestelproces kunt u de betaling afhandelen met uw eigen bank in de vertrouwde internet betaalomgeving. Dit gebeurt op basis van specifieke beveiligingsmethoden van uw bank. Als u telebankiert, kan u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Vooruitbetalen.
U kunt het totaalbedrag overmaken op girorekening 8558562 t.n.v. KC tennis te Oss onder vermelding van het ordernummer. In dit geval gaan wij pas tot verwerking van de bestelling over als de betaling ontvangen is. Dit duurt ongeveer 3-5 werkdagen. Onze bankgegevens:
KC Tennis
Postbank: 8558562
Iban:NL41INGB0008558562
Bic:INGBNL2A

Remboursement.
U betaalt de bestelling bij aflevering contant aan de postbode. Deze zendingen worden om veiligheidsredenen niet in het weekend afgeleverd. Voor remboursement wordt 9,00 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht de hoogte van het bestelbedrag. Bent u niet thuis als de postbode langskomt, dan ontvangt u een bewijs in de brievenbus. Met dit bewijs (en legitimatie) is het pakket nog twee weken af te halen op het postkantoor. Ook als u geen gepast geld hebt voor de postbode, kunt u het pakket in het postkantoor betalen. U kunt daar ook met PIN-pas afrekenen.

Na ontvangst goederen.
Deze optie is alleen mogelijk op aanvraag; na goedkeuring*. De factuur wordt verzonden met de bestelling. Deze kan U via telebankieren of internetbankieren voldoen op girorekening 8558562 t.n.v. KC tennis te Oss, onder vermelding van het ordernummer. Zo kunnen we uw betaling snel en correct afhandelen. U betaalt na ontvangst van de bestelling.

* Indien u kiest voor betaalmethode "betalen na ontvangst goederen" worden uw gegevens op verzoek van KC tennis getoetst bij RiskSolutions. KC tennis besluit vervolgens op basis van deze informatie of u voor deze betaalmethode in aanmerking komt. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. KC tennis behoudt zich het recht voor het verzoek van de koper om "betaling na ontvangst goederen" te weigeren.

Kadobon
U kan een gedeelte of de gehele bestelling met een kadobon voldoen. Als u een gedeelte van het totaalbedrag met een kadobon wilt voldoen zult vervolgens opnieuw moeten kiezen voor een betaalmethode om het restbedrag te voldoen. U kunt dan eventueel weer gebruik maken van een andere (2e) kadobon.
KCTennis.nl 9.3 van 10 beoordeeld door 768 reviews op Trustpilot.com